Terug naar 'iPhone 7 niet blauw, wel donker spacegrijs'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 niet blauw, wel donker spacegrijs'

Door Laura Grootaarts28 juni 2016 10:232 min. leestijd0

De iPhone 7 komt straks beschikbaar in de kleur spacegrijs, maar in een tint die een stuk donkerder is dan het spacegrijs van de huidige iPhone 6s. Dat beweert de Japanse website Mac Otakara (via 9to5Mac).

Donkere iPhone 7

Een tijd geleden ging nog het gerucht dat de iPhone 7 voortaan in een heel donker blauwe kleur beschikbaar zou zijn en dat de kleur spacegrijs met pensioen zou gaan. Een bijzonder verhaal, omdat spacegrijze Apple-toestellen erg populair zijn. Nu lijkt het erop dat spacegrijs nog niet van het toneel verdwenen is, maar dat de tint bijna zwart is en misschien beter spacezwart genoemd kan worden.

iphone 5s spacegrijs

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Spacegrijs is bij Apple nogal aan verandering onderhevig. De tint varieert bij verschillende producten van licht tot behoorlijk donker. De nieuwe tint is vergelijkbaar met de spacegrijze iPhone 5s, die zoals je ziet op de afbeelding hierboven ook behoorlijk donker uit de verf kwam. De iPhone 7 komt er verder in de al bekende kleuren. Naast spacegrijs zijn dat goud, zilver en roségoud.

Hoe een donkere iPhone 7 eruit zou kunnen zien, zie je in de concepten van de Nederlandse ontwerper Martin Hajek.

Donkere iPhone 7 concept

Fysieke thuisknop

Mac Otakara beweert verder dat er iets gaat veranderen aan de thuisknop. De iPhone 7 blijft een fysieke thuisknop houden, maar hij werkt anders dan voorheen. De knop werkt voortaan met haptische feedback en het is daardoor alsof je ermee kunt klikken. Heb je een trackpad met Force Touch, dan weet je wat je hiervan ongeveer kunt verwachten.

Geruchten iPhone 7

De iPhone 7 verschijnt pas dit najaar maar de geruchtenstroom is inmiddels al behoorlijk op gang gekomen. Zo wordt aangenomen dat we bij de iPhone 7 afscheid gaan nemen van de reguliere koptelefoonaalsuiting (Apple levert wel een adaptertje zodat je je oude koptelefoon kunt blijven gebruiken). De opslagruimte krijgt een boost en de iPhone 7 wordt uitgerust met een dubbele camera.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar