Terug naar ‘iPhone 6s wordt op 9 september aangekondigd’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 6s wordt op 9 september aangekondigd’

Door Jelle Mol10 augustus 2015 13:492 min. leestijd0

Zoals verwacht zal Apple in de tweede week van september de iPhone 6s aankondigen, meldt de doorgaans goed geïnformeerde John Paczkowski van Buzzfeed. Woensdag 9 september is daarbij de meest waarschijnlijke datum. Een omgekeerde 6 en iOS 9 dat kort daarna beschikbaar zal zijn, snap je ‘m?

Apple Event 9 September

iPhone 6s op 9 september

De laatste jaren was het telkens zo dat begin september de nieuwe generatie iPhone werd aangekondigd. Vorig jaar vond de keynote ook plaats op 9 september, maar dat was toen een dinsdag. Een keynote op een woensdag is ongebruikelijk voor Apple, maar de datum zou wel logisch zijn met het oog op iOS 9. Naar verwachting krijgen de iPhone 6s en 6s Plus, die dan worden aangekondigd, Force Touch, een snellere processor, meer werkgeheugen en mogelijk ook een verbeterde camera.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

One more thing

En dat is niet alles. Sinds Tim Cook in 2014 weer ‘one more thing’ terugbracht voor de Apple Watch, is ook dit keer de verwachting dat er na de introductie van de nieuwe iPhone-vlaggenschepen een verrassing komt. De grootste kanshebber is een nieuwe versie van de Apple TV. Die was eigenlijk gepland voor de WWDC-keynote in juni, maar daar werd op het laatste moment van afgezien. De volgende generatie van de settopbox krijgt naar verluidt een nieuw uiterlijk, een snellere processor, meer opslag, Siri, een afstandsbediening met touchpad en een eigen App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar