Terug naar iPad én oud papier bij abonnement nrc.next
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad én oud papier bij abonnement nrc.next

Door Redactie iCreate8 november 2010 11:352 min. leestijd9

Een opmerkelijke actie: bij een abonnement van twee jaar op nrc.next krijg je een iPad cadeau. Een mooie actie, zo op het eerste gezicht. Voor 35,95 euro per maand krijg je iedere dag een digitale krant en op zaterdag de ‘grote’ NRC Handelsblad. Maar waarom krijg je in vredesnaam vijf keer per week de papieren versie van nrc.next op de mat?

Achtergronden
Toevallig heb ik net mijn abonnement op de papieren nrc.next opgezegd. Niet omdat het geen goede krant is (integendeel), maar omdat ik er simpelweg niet aan toe kom om dagelijks de hele krant te lezen. Het nieuws krijg ik overdag al mee via radio en internet, dus ben ik alleen geïnteresseerd in de achtergronden bij het nieuws. En dat het liefst digitaal, zodat ik me niet meer schuldig hoef te voelen als ik weer een stapel ongelezen kranten op de oud papier-stapel deponeer. De kersverse hoofdredacteur van nrc.next – Rob Wijnberg – heeft dit zelf ook door, en stuurt dan ook aan op een krant die analyseert en toelicht, in plaats van het harde nieuws te willen brengen.

Kattenbakvulling
Zelf heb ik nog geen iPad. Deze actie van nrc.next wekte dan ook direct mijn interesse, totdat ik las dat je naast de digitale krant ook zes dagen per week de papieren versie door de bus krijgt. Jammer! Als ik kattenbakvulling nodig heb, koop ik dat zelf wel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wat vind jij?
Zit jij op deze actie te wachten? En hoeveel zou jij per maand willen betalen voor een digitaal abonnement en een iPad (uitgaande van twee jaar)?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

9
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bart Lukassen
Lezer
Bart Lukassen

Mijn interesse is zeker gewekt met de actie van NRC. Ik zit zelf ook niet te wachten op de papieren versie. Die mogen ze van mij houden.

Het enige voordeel van de papieren versie is dat het lokale voetbalteam een paar ballen meer kan kopen door al het oud papier die ik voor ze scoor.

Van mij mogen ze de papieren versie cancellen. Ik heb liever een lager maandbedrag. Dan behouden de amzone indianen ook hun stukje regenwoud.

Marijke te Braake
Lezer
Marijke te Braake

Ik ben zeker geïnteresseerd in deze actie. Maar wil ook geen papieren versie van de krant. Want als je al een andere krant hebt, zit je daar niet op te wachten. Het is een aanvulling op mijn papieren krant, waar ik al meer dan 30 jaar op geabonneerd ben.

Jeroen
Lezer
Jeroen

Even rekenen:
35,95 x 24 maanden = 862,80 euro

Hoogstwaarschijnlijk krijg je de goedkoopste van 499 euro.
Een jaarabonnement op nrcnext is 188 euro. Dus 376 euro voor 2 jaar.

376 + 499 = 875 euro.

Dus je krijgt maar liefst 12,20 euro korting op de iPad.
Lijkt me niet echt de moeite waard.

Sebastiaan
Lezer
Sebastiaan

@Jeroen

Volgens mij reken je met het digitale abonnement op alleen nrcnext.

Je krijgt echter een abbo op de papieren versie van next en de papieren zaterdag editie van NRC Handelsblad .
(= nrc next plus twv 270 euro).

De berekening ziet er dan een beetje anders uit.

Je kunt je afvragen of je al dat papier wel wilt, maar dat is een andere vraag.

Bart Lukassen
Lezer
Bart Lukassen

Wellicht kunnen we een samenwerkingsverband starten door gezamenlijk jaarlijks al het oude NRC papier in te leveren. Het geld die daarmee opgehaald wordt delen we om zo de kosten te drukken ; )

hans nijenhuis (uitgever nrc.n
Lezer
hans nijenhuis (uitgever nrc.n

De rekensom ziet er als volgt uit: 1 iPad kost 499 euro, 2 jaar nrc.next door de week en NRC Handelsblad op zaterdag kost 2 x 270 euro, dat is dus in totaal 1039 euro. Je betaalt bij deze actie 24 x 35,95 = 862,80 euro. Je voordeel: 176,20 euro. Eigenlijk is je voordeel groter, want je betaalt niet per jaar maar per maand. Zou je het abonnement op nrc.next door de week en NRC Handelsblad op zaterdag ook twee jaar lang per maand betalen, dan kost dat abonnement 25 euro (per maand) x 24 maanden = 600 euro. Dan… Lees meer »

Daan
Lezer
Daan

Ik kook ook graag goed en ga af en toe naar de Mac, maar dat doe ik niet tegelijk. Ook ga ik geen film in de bioscoop bekijken om hem dezelfde avond nog op dvd thuis te kijken. Dat is het punt, want heeft het voor zin om nog een papieren krant in de bus te krijgen als je het ook op je iPad kunt lezen? Dat is toch dubbelop. Het zou toch juist fijn zijn om een mooie aanbieding te hebben waardoor je dat papierwerk achterwege kan laten! Save the forest (en het geld), ga digitaal.

Bart Lukassen
Lezer
Bart Lukassen

Of gaat het in de nieuwe mediawereld zo dat je zogenaamt niet zonder een crossmediale oplossing kunt. Gaat papier weg dan is er geen crossmediaal concept!! Wat heb je de adverteerder dan nog te bieden? De opbrengsten uit alleen online advertising zijn niet voldoende om het uit te voeren zoals het eigenlijk moet. Het laten voortleven van print tot er goede verdienmodellen zijn om print te laten vallen is een worsteling waarin ale uitgeverijen zich bevinden. http://futureexploration.net/Newspaper_Extinction_Timeline.pdf

André Nederlof
Lezer
André Nederlof

Als deze actie zonder de papieren versie geleverd zou worden (tegen een lager prijs), zou ik direct een abonnement nemen. Nu laat ik het maar zitten… Jammer!