Terug naar Tweede publieke bèta iOS 11 verschenen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tweede publieke bèta iOS 11 verschenen

Door Laura Grootaarts13 juli 2017 08:482 min. leestijd0

Apple heeft de tweede publieke beta voor iOS 11 uitgebracht, dik twee weken na het verschijnen van de eerste versie. Deze tweede publieke bèta komt overeen met de derde ontwikkelaarsbèta die eerder deze week verscheen.

Tweede publieke bèta iOS 11

iOS 11 voor de iPhone, iPad en iPod touch verschijnt dit najaar, maar voordat het zover is moet de software natuurlijk uitgebreid getest worden. Apple brengt de bèta-versies uit om fouten en problemen te signaleren vóór de officiële lancering van het nieuwe besturingssysteem.

iOS 11 tweede publieke bèta

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De tweede publieke bèta van iOS 11 is over het algemeen stabieler dan de eerste, omdat Apple problemen uit die eerste bèta grotendeels al heeft opgelost. Gek genoeg introduceert Apple met de tweede publieke bèta een opvallend nieuw probleem: de app instellingen is plotseling half in het Engels, half in het Nederlands.

Bèta downloaden en installeren

Heb je de eerste publieke bèta eerder al geïnstalleerd, dan kun je updaten op de wijze waarop je dat bij iedere gewone iOS-update doet. Heb je de eerste bèta nog niet geïnstalleerd, dan moet je je eerst nog aanmelden voor het Apple Beta Software Program. Deelname aan het programma is gratis en in ons artikel Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het lees je hoe het in zijn werk gaat. Nog steeds geldt dat het verstandig is om vooraf een back-up te maken en de bèta te installeren op een iPhone of iPad waar je niet afhankelijk van bent.

iOS 11

iOS 11

Als je de bèta van iOS 11 installeert kun je alvast aan de slag met de nieuwe functies van het besturingssysteem. Dat betekent een compleet nieuw bedieningspaneel en heel veel apps die in een nieuw jasje gestopt zijn. De iPad bevat allerlei nieuwe productiviteitsfuncties: een Dock zoals op de Mac, een makkelijke App Switcher en Drag & Drop.

Meer weten over alle nieuwe functies? Lees ook ons dossier over iOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar