Terug naar iOS 11.1.2 is uit: software-update lost problemen iOS 11.1.1 mogelijk op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.1.2 is uit: software-update lost problemen iOS 11.1.1 mogelijk op

Door Koen van Ekeren17 november 2017 09:422 min. leestijd0

Apple heeft een nieuw besturingssysteem voor de iPhone en iPad beschikbaar gesteld: iOS 11.1.2. De software-update bevat een aantal bugfixes en lost mogelijk enkele iOS 11.1.1 problemen op.

iOS 11.1.2

iOS 11.1.2 beschikbaar

Vorige week stelde Apple iOS 11.1.1 beschikbaar en al snel na de lancering regende het klachten op Twitter. Deze hadden vooral betrekking op de batterij van de iPhone, die na de installatie aanzienlijk sneller zou slinken. Ook hadden gebruikers last van apps die constant vastliepen of crashten.

Zoals elke software-update lost iOS 11.1.2 een aantal bugs en problemen op waar mensen bij het voorgaande besturingssysteem nog last van hadden. Dit kan betekenen dat enkele problemen van iOS 11.1.1 na de installatie uit de wereld zijn geholpen. Bovendien zorgt een update dat je toestel helemaal up to date is op het gebied van beveiliging, dus het is aan te raden om de nieuwe versie meteen te installeren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone X

Verder pakt de nieuwe versie verschillende problemen met de iPhone X aan. Verschillende eigenaren van de iPhone X merkten op dat het scherm niet goed functioneerde als de temperatuur snel daalde. Het oled-scherm zou dan traag worden, of zelfs helemaal niet meer reageren. Dit probleem is nu dus opgelost, net als een probleem met Live Photos en video’s op de iPhone X.

iOS 11.1.2 downloaden

Wil je de update downloaden op je iPhone? Open de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven het Instellingen-menu naar ‘software’; dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc kan het updaten via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad (Pro), of iPod touch met een kabeltje aan je Mac of PC. Selecteer in iTunes je apparaat en klik op ‘Zoek naar update’. Hoe groot de update is, hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar