Terug naar iOS 11.1.1 problemen: iPhone instabiel en batterij sneller leeg
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.1.1 problemen: iPhone instabiel en batterij sneller leeg

Door Koen van Ekeren16 november 2017 10:322 min. leestijd9

Na de lancering van iOS 11 regende het met klachten over de batterij van de iPhone. Een iOS-update kan soms soelaas bieden, maar dat is met de recente iOS 11.1.1 update lang niet altijd het geval …

iOS 11.1.1 problemen met batterij

Vorige week stelde Apple iOS 11.1.1 beschikbaar. De update helpt enkele bugs uit de weg, waaronder het probleem met het toetsenbord en Siri. Bij sommige iPhone-gebruikers brengt het nieuwste besturingssysteem echter problemen met zich mee, zo blijkt uit vele klachten op Twitter.

Wederom is het vooral de accuduur van de iPhone die het moet ontgelden. ‘Sinds ik iOS 11.1.1 heb geïnstalleerd is de batterijduur afschuwelijk! Help me alstublieft!’, tweet een gebruiker naar Apple Support. ‘Percentage batterij slink aanzienlijk sneller! Nog iemand dit probleem?’ Vraagt @OlivierDaveraet zich af.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Heb je ook last van dit probleem? Dan kan het zeker geen kwaad om de zeven tips te lezen die de accuduur van je iPhone weer wat opvijzelen.

Apps crashen en lopen vast

In minder mate klagen gebruikers ook over de betrouwbaarheid van het besturingssysteem. ‘De nieuwe iOS 11.1.1-update heeft mijn smartphone volledig verwoest. Apps blijven constant vastlopen en crashen. Niet cool’, schrijft @case2150. ‘Sinds 11.1.1 weer vastlopers, scherm aan backlight uit, oververhitting. Alle betrouwbaarheid = weggesloopt’, schrijft @daanverkaik.

Heb je ook problemen met iOS 11.1.1? Laat dan onder dit bericht een reactie achter.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

9
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
echte Rotterdammer
Lezer
echte Rotterdammer

iPhone 6 hier. Sinds IOS 11 idd problemen. Batterij loopt in noodtempo leeg. 2 tot 3 x per dag opladen is geen uitzondering meer. ’s Nachts met de WiFi uit en in vliegtuigstand vreet hij rustig 30-40 % batterij op. Apps starten slecht en traag op en lopen vaak vast. Camera opstarten kan in 1 x 35 % batterij opvreten en scherpstellen duurt erg lang. Voor IOS 11 werkte alles prima!
Kortom…..ik ben niet blij.

Rudger Wismeijer
Lezer
Rudger Wismeijer

Batterij is 2 x zo snel leeg als voorheen sinds nieuwe software update van week geleden. Drama!
Apple wat ga je hier aan doen?

Esmé Hooijmaijers
Lezer
Esmé Hooijmaijers

Iphone 8, mijn telefoon gaat na 7 seconden op een zwart scherm met een klein wit laad rondje, vervolgens kan ik niet verder waar ik was. Weet iemand hoe dit kan?

Jorn Pasmans
Lezer
Jorn Pasmans

mijn iphone8 ook. naar applestore geweest want kon niets herstellen zelf.
Daar was het probleem bekend. ze hebben hem met volledig hersteld naar fabriek met ‘speciale’ software en vervolgens een patch gedaan. nu werkt hij weer. volgens medewerker is het probleem door app notificaties welke niet door kunnen komen. goed nu alles nog herinstalleren vanaf icloud…

KVH
Lezer
KVH

KRVH

hacer
Lezer
hacer

eveneens een week lang problemen met accu gehad (maar nu zonder een update vooraf). Elke paar seconden ging het opnieuw laden. Kon geen bericht verzenden of mails sturen tenzij ik supersnel en heel kort iets opschreef. Wekker ging niet af waardoor ik te laat op werk verscheen. Bleek dat mijn wekker app niet meer werkte. Accu snel leeg of maakte rare sprongen. Tevens accu die warm werd. Vooral youtube slurpte energie met een accu die heel warm werd op dat moment. Soms bij aansluiten op lader een afnemende batterij voltage ipv stijgen. Bleef soms gerust een hele dag op 1… Lees meer »

Frank Overpelt
Lezer
Frank Overpelt

Update op ipad (11.2.1) gedaan, accu ineens binnen 30 minuten leeg

Gerard de Puit
Lezer
Gerard de Puit

En apple doet er niks aan helaas .probleem is bekend bij apple ..

Qwitnix
Lezer
Qwitnix

Waardeloos toestel . niks anders als problemen na de laatste update ..na het uitzetten een hele omweg om m weer aan te zetten . ding is traag , batterij snel leeg . Google is traag ,..Vraag me af van wie de telefoon is ? van mij of van meneer Iphone . voor mij nooit meer een iphone .. die amerikanen willen heel de wereld onder controle hebben . zelfs je telefoon . 🙁