Terug naar Wordt dit de nieuwe look van iOS 10?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wordt dit de nieuwe look van iOS 10?

Door Laura Grootaarts7 juni 2016 16:192 min. leestijd0

Volgende week vindt Apple’s WWDC plaats en krijgen we te horen wat iOS 10 straks gaat bieden. Gokje: er verschijnt een donker thema voor het nieuwe besturingssysteem op de iPhone en iPad. Genoeg ontwikkelingen die hinten in die richting.

Wordt iOS 10 donker?

De uitnodiging van de WWDC is donker. En vorige week werd de frisse witte opmaak van de officiële WWDC-app na een update vervangen door een donker thema. Mogelijk kun je straks met iOS 10 instellen dat het donkere thema automatisch geactiveerd wordt als de avond valt en dat is een stuk prettiger voor je ogen. Het doet een beetje denken aan het donkere thema van OS X, dat je instelt via via ‘Voorkeuren>Algemeen’: kies hier voor ‘Gebruik donkere menubalk en donker blok.

iHelpBR maakte een impressie van hoe iOS 10 met het donkere thema eruit zou kunnen zien. Wordt dit het nieuwe uiterlijk van 3D Touch-menu’s, Berichten en Mail?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iOS 10 donker themaiOS 10 donker themaiOS 10 donker thema

Meer multitaskmogelijkheden op de iPhone

Voor het gemak bedachten de makers van bovenstaand concept ook hoe hun favoriete nieuwe functie op de iPhone vormgegeven moet worden. Draai je iPhone een kwartslag om met splitscreen te kunnen werken – een multitaskfunctie die we al kennen van de iPad. Dat zou er dan zo uit kunnen zien:

ios 10 multitask

iOS 10

Volgende week horen we dus meer over iOS 10. Na de keynote op maandag 13 juni om 19.00 uur kunnen ontwikkelaars alvast aan de slag met de nieuwe functies van iOS. iOS 10 verschijnt waarschijnlijk dit najaar, gelijktijdig met de iPhone 7.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar