Terug naar iOS 10.1.1 is uit: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.1.1 is uit: dit moet je weten

Door Laura Grootaarts1 november 2016 09:302 min. leestijd8

Apple heeft iOS 10.1.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. Het is geen grote update met interessante nieuwe functies. Toch raden we je aan om iOS 10.1.1 te installeren want er worden een paar vervelende bugs mee uit de weg geholpen en je toestel is hiermee ook weer helemaal up to date op gebied van beveiliging.

Problemen met de app Gezondheid

Deze nieuwe update volgt een week na de release van iOS 10.1. In deze iOS-versie werd niet alleen een nieuwe functie geïntroduceerd – de portretmodus voor de iPhone 7 Plus met dubbele camera – maar helaas ook een compleet nieuw probleem … Diverse gebruikers merkten op dat de gegevens uit de Gezondheid-app niet meer zichtbaar waren. De grafiekjes in de app bleven akelig leeg. Met iOS 10.1.1 wordt dat probleem weer opgelost. Daarnaast verhelpt deze nieuwe update ook wat andere bugs, maar Apple laat hierbij in het midden waar het precies om gaat.

Hoe moet je updaten naar iOS 10.1.1?

Via je iPhone of ander iOS-apparaat: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan vind je de update ook.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’. De de precieze grootte van de update hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

8
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Nathalie Schouten
Lezer
Nathalie Schouten

Sinds de laatste update zie ik geen recente belhistorie meer. Ik krijg ook geen melding van gemiste oproep. Herkent iemand dit probleem?

Remco
Lezer
Remco

Hoi Nathalie,
Na de update miste ik ook oproepen. Kwam er achter dat zodra iemand mij belde en ik achter mijn Macbook Pro bezig was dat de telefoon op mijn computer (Facetime) overging???
Bij instellingen op mijn iPhone bij Telefoon de optie “bel via andere apparaten” uitgezet.
Vind het wel vervelend dat je (blijkbaar) na een update dit soort wijzigingen door schade en schande moet ondervinden…
Ook mijn belbundel was na de update vrij snel op.
Blijft dus wel opletten na elke update!
Hoop dat je wat hebt aan mijn antwoord. Succes!

Hans Landewers
Lezer
Hans Landewers

via de laatste update heb ik geen bluetooth verbinding meer in m’n auto hij drukt de radio weg. Herkent iemand dat?

Jiskefett
Lezer
Jiskefett

Bij mij precies hetzelfde. Als ik een inkomend gesprek krijg, gaat de telefoon wel over via de radio, ik kan opnemen (met de knop op het stuur) maar hoor vervolgens niets. Op de telefoon komt het bellen-menu met een Bluetooth optie. Als ik die aanklik verschijnt er een scherm (zoals bij airplay) waarbij “handsfree” is aangevinkt. Die moet ik vervolgens op “telefoon” zetten, dan terug naar “handsfree” en dan kan ik handsfree gebruiken.
Uitgaande gesprekken gaan wel…

Ad Koster
Lezer
Ad Koster

We hebben hier 2 iPhone 5 toestellen in huis die probleemloos werkten tot na de upgrade naar 10.1.1. Nu geeft de ene problemen met telefoneren (komt een toon door gesprek) en na het gesprek komt de tekst “iPhone geblokkeerd. Wacht 3 minuten” Daarna werkt hij weer gewoon…….
De andere verliest om de haverklap de wifi in huis en gaat dan over op 3G.
Iemand een idee hoe ik dit oplos??

Marlie
Lezer
Marlie

Na de update van 10.1.1 mis ik heel wat contacten. Nog iemand die hier last van heeft of die weet of dit zo op te lossen is?

Ro'tje
Lezer
Ro'tje

Mijn telefoon (6S) blijft na deze update op de lopende band vastlopen bij contacten of bij telefoon.. soms ook bij apps.. Ook valt hij soms gewoon random uit.. bij ios 10 begonnen de problemen maar bij dexe update lijkt het wel erger te zijn geworden

Lidy
Lezer
Lidy

Sinds upgrade naar 10.1.1 heb ik op mijn iPad in iBooks geen kolommen meer, kan pagina’s dus niet meer ‘in tweeen delen’. Irritant! Herkent iemand dit en weet iemand een oplossing?
18/11: opgelost door lettergrootte iets kleiner te maken, toen deed hij het weer