Terug naar iCreate heeft een nieuwe eigenaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate heeft een nieuwe eigenaar

Door Redactie iCreate20 december 2017 10:292 min. leestijd0

Goed nieuws: iCreate heeft een nieuwe eigenaar! De Rotterdamse investeerder Shatho Beheer heeft het failliet verklaarde F&L Publishing Group (de uitgever van iCreate) overgenomen. Onder de naam F&L Media zal de nieuwe eigenaar een aanzienlijk deel van de titels doorzetten. Dit gebeurt vanuit de locatie in Nijmegen en met een groot deel van de oorspronkelijke werknemers.

iCreate 93

Doorstart na faillissement

Sommige van onze lezers hebben er iets over gelezen in de media: eind november is F&L Publishing Group failliet verklaard. Daarna werd in opdracht van de curator wel doorgewerkt aan de relevante titels, zodat bij overname de vertraging zo klein mogelijk zou zijn. Hierdoor merken zowel de abonnees als de winkeliers in de meeste gevallen weinig tot niets van het faillissement en de overname. Abonnees kunnen iCreate 94 dus binnenkort gewoon op de deurmat verwachten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Deze titels gaan door

Shatho Beheer staat bekend als een betrouwbare investeerder met plannen voor de lange termijn. Shatho Beheer kent al meerdere participaties in de mediawereld en neemt niet alleen geld, maar ook kennis en een sterk netwerk mee naar Nijmegen. De plannen van de investeerder en de nieuwe directie zijn gericht op de toekomst van de Nijmeegse uitgeverij. Onder de magazines die een snelle doorstart zullen krijgen, behoren naast iCreate ook Chip Foto Magazine, Foodies, Koken & Genieten, Auto Review en c’t, maar ook de nieuwere namen Gardeners’ World van de BBC en Alles over Geschiedenis.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar