Terug naar iCreate Magazine 55: Haal meer uit je Mac!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Magazine 55: Haal meer uit je Mac!

Door Redactie iCreate5 februari 2014 08:003 min. leestijd2

iCreate magazine 55 cover Het jaar begint fris met iCreate 55. Het eerste dat je zal opvallen aan deze uitgave is dat de CD-rom  op de voorkant zit. Zo kun je er makkelijker bij en voelt de eerste bladeren een stuk prettiger. Wat vind jij hiervan? We zien daarnaast veel mensen in onze omgeving met Samsung smartphones (we zitten immers pal naast de Android Magazine redactie). De strijd tussen de iPhone en de Samsung Galaxy note kon dus eens goed losbarsten. Wie er wint? Dat lees je op pagina 80 tot en met 87! iCreate 55 is te koop in onze webshop en natuurlijk in alle kiosken van Nederland en België.

100 Mavericks-tips

De grote nieuwe functies van Mavericks, zoals Finder-tabbladen, het programma Kaarten of de opgefriste Agenda, ken je allemaal? Hoog tijd om dieper in het systeem te duiken en de kleine foefjes te leren kennen. Met onze 100 Mavericks-tips stem het systeem nog beter af op jouw wensen en haal je nog meer uit al het moois dat Apple voor je heeft gebouwd.

Bundel 2013 met iPhoto- en iMovie

Het kan bijna niet anders dan dat je in 2013 bergen foto’s hebt gemaakt en nog een hele sloot filmpjes. Al die herinneringen kun je het beste bundelen met iPhoto en iMovie in een fotoboek en een jaarmontage en wij helpen je daarbij op weg. Daarna geven we tips om je iPhoto en iMovie collectie een grondige schoonmaakbeurt te geven. Je wint zo flink wat schijfruimte terug die je dit jaar nog nodig zult hebben. iCreate 55 zorgt voor een frisse start!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gevorderde gebruikers

In 2014 gaan we meer doen voor de gevorderde Mac-gebruiker, maar natuurlijk wel op zo’n manier dat iedereen het begrijpt.  Zo leer je in iCreate 55  hoe je een schone installatie van OS X Mavericks maakt zodat je systeem weer net zo snel is als op de dag van aankoop. iCloud is een prachtige oplossing om je gegevens veilig online op te slaan, maar wij gaan je ook de alternatieven laten zien.

Workshops, reviews en meer

iCreate 55 staat natuurlijk ook weer boordevol nuttige andere workshops en reviews van interessante producten. Je komt te weten wat je met de gedeelde fotostreams van iOS 7 kunt, hoe je een jaarbegroting met Numbers opstelt en hoe je met de app Jimdo op de iPad gratis een website bouwt. Bij de reviews vind je in iCreate 55 een bespreking van onder meer de iPad mini, de Sonos Play:1 en de biografie van Jony Ive.

iCreate magazine 55 mag je dus niet missen! Bestel hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Inge
Lezer
Inge

Wie kan me helpen? Bij de schone installatie van OS X Mavericks geeft terminal command not found bij de gegeven code om een opstart USB te maken in de laatste icreate 55.

Ben
Lezer
Ben

De cd voorin is op zich een prima idee, de verlijming is echter waardeloos t.o.v. de vorige oplossing. De lijm laat zich niet of nauwelijks verwijderen. Bij de vorige oplossing was een paar keer heen en weer rollen over de lijm voldoende, dat werkt nu helemaal niet het blijft plakken. Niet handig. Al met al was de vorige uitvoering beter.
Ben