Terug naar iCreate Magazine 58: iBeacons praten tegen je iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Magazine 58: iBeacons praten tegen je iPhone

Door Sven Lamers9 mei 2014 15:002 min. leestijd

Cover van iCreate 58Wist je dat je iPhone kan praten met de ruimte om je heen? Het klinkt als een griezelig stukje sciencefiction, maar in iCreate 58 laten we zien hoe cafés, musea, winkels en andere openbare plekken via Apple’s nieuwste innovatie, iBeacons, contact opnemen met je telefoon en wat er allemaal spannends mee mogelijk is. In onze tweede feature geven we uitgebreid advies hoe je de Mac kunt beveiligen tegen allerlei gevaren. En tot slot laten we je uitgebreid kennismaken met de nieuwste versie van iPhoto. Zo haal je het meeste uit het fotoprogramma dat je gratis krijgt bij iedere Mac. En uiteraard staat in de iCreate weer een enorme berg workshops, de beste tips en een heleboel trucs.

iBeacons: de wereld praat met jou

Winkels, musea en parken kunnen dankzij iBeacons praten met je telefoon. Door deze nieuwe functie van iOS 7 wordt wordt de echte wereld steeds digitaler. iCreate legt je uitgebreid uit hoe deze techniek werkt en bezoekt Fluwels Tulpenland en het Groninger Museum om te onderzoeken hoe de ruimte je iPhone aanspreekt.

iPhoto van A tot Z

iPhoto is een ontzettend veelzijdig programma: je kunt er foto’s mee organiseren, bewerken en afdrukken. Bij de laatste grote iLife-update werd ook iPhoto voorzien van een nieuwe, strakkere look. Daarom is het hoog tijd om wee eens opnieuw kennis te maken met het bekendste fotoprogramma voor de Mac. Wil je iPhoto van A tot Z leren kennen? Lees dan vooral dit artikel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tips, workshops, reviews en meer

In onze feature Bescherm je Mac laten we zien hoe je je bestanden, wachtwoorden en gebruikers beschermt en je Mac veilig houdt voor hackers en dieven. In de Genius Bar bespreken we hoe je de opslag van je MacBook uitbreidt met geheugenkaartjes en laten we zien hoe je een mailserver opricht met OS X Server. Nog meer redenen om naar de winkel te rennen? Ook deze iCreate heeft weer een hoop reviews (zoals Office voor iPad, de JBL Authentic L16 en de Synology DS214), de IJzersterke Appletips en niet minder dan 52 pagina’s workshops.

iCreate Magazine 58 mag je dus niet missen! Bestel hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden