Terug naar 'Hulp nodig van Apple? Daar komt een app voor!'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Hulp nodig van Apple? Daar komt een app voor!'

Door Laura Grootaarts23 november 2015 15:432 min. leestijd0

Vind je de support-pagina van Apple razend ingewikkeld? En heb je geen tijd of zin om af te reizen naar een Apple Store en daar een vraag te stellen over bijvoorbeeld je Mac, iPhone of iPad? Dan hebben we goed nieuws voor je: het lijkt er sterk op dat Apple bezig is met een support-app. Zelf hebben ze er nog niks over losgelaten, maar er zijn in ieder geval screenshots van een dergelijke app in de omloop.

Apple Support appApp biedt in eerste instantie zelfhulp

Je logt in met je Apple ID en daarom weet de app meteen welke Apple-apparaten je allemaal in huis hebt. Vervolgens tik je het apparaat aan waarmee je een probleem hebt. Je krijgt nu een aantal basale vragen hierover. Aan de hand van je antwoorden, wordt er bepaald wat voor verdere actie er noodzakelijk is.

De app biedt in eerste instantie een soort zelfhulp. Er zijn instructies te zien over diverse onderwerpen die op zich ook wel zijn terug te vinden in het doolhof van de Apple Support-website, maar dan overzichtelijker. Een groot deel van de vastlopers moet hiermee al verholpen zijn, dus dat bespaart je mooi een ritje naar de Apple Store.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Liever toch hulp van een Apple-medewerker?

Kom je er ook met deze hulp nog niet uit? Dan kun je alsnog in contact komen met Apple zelf: met één tik op het scherm start je vanuit de app een chat of een telefoongesprek met een medewerker. Je kunt via de app een afspraak maken in een echte Apple Store, mocht je in de buurt van Amsterdam, Haarlem of Den Haag zijn.

Onderdeel van de Apple Store-app?

Over deze app is verder nog maar weinig bekend. Mogelijk is het een op zichzelf staande Apple Support-app, maar het kan ook zijn dat dit een nieuw onderdeel wordt van de al langer bestaande Apple Store-app.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar