Terug naar HomePod uitgesteld naar volgend jaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

HomePod uitgesteld naar volgend jaar

Door Laura Grootaarts20 november 2017 11:392 min. leestijd0

Apple heeft de release van de HomePod verschoven naar begin 2018. De slimme speaker wordt dus niet het perfecte kerstcadeautje van dit jaar –  HomePod had eigenlijk in december moeten verschijnen.

HomePod release 2018

HomePod release uitgesteld

Een woordvoerder van Apple heeft het nieuws bevestigd aan 9to5Mac: ‘We kunnen niet wachten totdat mensen aan de slag kunnen met HomePod, onze baanbrekende draadloze speaker voor thuis. Maar we hebben meer tijd nodig voordat hij klaar is voor onze klanten. De verkoop start begin 2018 in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.’ Waarom de HomePod niet op tijd klaar is, laat Apple in het midden. Van meet af aan was overigens al duidelijk dat de luidspreker niet direct in Nederland beschikbaar zou zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple heeft vaker vertraging

Eigenlijk komt het niet eens als een verrassing dat de HomePod vertraagd is. Vorig jaar gebeurde dit ook al met de AirPods: die hadden er in oktober moeten zijn, maar verschenen uiteindelijk pas in december – nog nét op tijd voor kerst. De allereerste Apple Watch liet in 2015 ook al maanden op zich wachten. Apple kondigde de HomePod aan tijdens de WWDC in juni dit jaar, tegelijk met de iMac Pro. Die zou overigens nog wél geheel volgens planning nog voor het einde van dit jaar in de verkoop gaan.

HomePod: slimme speaker met Siri

https://youtu.be/1hw9skL-IXc

HomePod is een speaker waarmee je muziek kunt streamen en waarmee je vragen kunt stellen of commando’s kunt geven aan virtuale assistent Siri. Zo is het ook mogelijk om andere slimme apparaten die je in huis hebt de besturen. Apple gaat hiermee de concurrentie aan met onder meer Amazon Echo en Google Home.

Lees ook ons dossier over HomePod.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar