Terug naar Hoe erg wiebelt de 9,7-inch iPad Pro door de camerabult?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoe erg wiebelt de 9,7-inch iPad Pro door de camerabult?

Door Laura Grootaarts11 april 2016 19:352 min. leestijd1

De 9,7-inch iPad Pro die sinds vorige week verkrijgbaar is in Nederland en België, heeft een camera die we ook al kennen van de iPhone 6s. Deze 12-megapixelcamera levert fraaie foto’s op en je kunt er 4K-video’s mee schieten. De True Tone-flitser maakt het plaatje helemaal compleet. Al met al is dit een grote vooruitgang ten opzichte van de grote iPad Pro, die het met een 8-megapixelcamera moet doen. Toch is er ook één nadeel …

9,7-inch iPad Pro heeft een camerabult

Net zoals bij de iPhone 6s, steekt de camera van de iPad Pro iets uit de behuizing. Leg je een iPhone 6s plat op tafel en duw je op de hoek naast die van de camera? Dan schommelt de telefoon heen en weer, als een tafel met ongelijke poten. Nu is dat bij een iPhone geen probleem van wereldformaat. De keren dat je de iPhone plat op tafel legt, zijn waarschijnlijk zeer schaars. Meestal houd je je iPhone gewoon met één hand vast.

Maar Apple, hoe hebben jullie dit de 9,7-inch iPad Pro aan kunnen doen? Een tablet leg je waarschijnlijk veel vaker neer, bijvoorbeeld als je een e-mail aan het typen bent. Om nog maar niet te spreken van de Apple Pencil, wat toch zo’n beetje dé killer feature van de nieuwe iPad is. Hoe kun je nu tekenen en schrijven met al dat geschommel en gewiebel? Bij voorbaat leek dit al een reden om de iPad Pro minpunten toe te kennen. Maar hoe erg is dat gewiebel nu eigenlijk? In de Vine hieronder nemen we de proef op de som.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

https://vine.co/v/iTwqaPtPube

Zoals je ziet, wiebelt de iPad Pro niet. Zeker niet in vergelijking met gestuiter van de iPhone 6s. Je moet behoorlijk hard duwen om er überhaupt beweging in te krijgen. Maar hoe dat kan? Heeft Apple de iPad expres wat scheef gebouwd, zodat dat de open ruimte compenseert? Of is de iPad zo groot dat hij daarom helemaal niet kan wiebelen? Wie het weet, mag het zeggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Siri
Lezer
Siri

Echt dom van Apple. Wie maakt er nou veel foto’s met zijn iPad? Had eerder ergens anders in geïnvesteerd of had de iPad goedkoper gemaakt. Want voor tekenaars zullen echt niet blij zijn met een bult. En de veel mensen die willen tekenen op hun iPad nemen een Pro. Als je geen grote dure wilt dan zul je toch voor een andere moeten gaan