Terug naar ‘Apple levert gratis AirPods bij aankoop iPhone 8’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple levert gratis AirPods bij aankoop iPhone 8’

Door Koen van Ekeren8 mei 2017 14:482 min. leestijd0

Onlangs deed JPMorgan een opmerkelijke voorspelling over de iPhone 8, die Apple volgens de investeringsbank al de volgende maand zou lanceren. Nu komt JPMorgan opnieuw met een merkwaardige prognose: Apple levert de iPhone 8 met gratis AirPods.

niet randloos

iPhone 8 niet randloos

In een uitgebreid onderzoeksrapport doet analist JPMorgan enkele voorspellingen over het nieuwe vlaggenschip van Apple. De bank stelt onder meer dat de iPhone 8 geen volledig randloos scherm krijgt. Het OLED-scherm – die 5,8-inch groot zou zijn – loopt alleen horizontaal van rand naar rand. Aan de boven- en onderkant zijn er dus wel randen te zien, zoals bovenstaande tekening van JPMorgan dit illustreert.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Gratis AirPods

Ook stelt de analist iets opmerkelijks: bij aankoop van een iPhone 8 krijg je er gratis AirPods bij. Deze uitspraak nemen we met een korreltje zout. De draadloze oordopjes zijn al erg prijzig (179 euro) en de iPhone 8 belooft al een bijzonder kostbaar telefoontje te worden. Bovendien zouden de AirPods, die een levertijd hebben van 6 weken, de levering van de iPhone 8 flink vertragen.

Verder suggereert het rapport dat de iPhone 8 wordt voorzien van roestvrij staal en glas. Bij de andere twee nieuwe toestellen, de iPhone 7s en iPhone 7s Plus, zou de behuizing van aluminium en glas zijn. Ook stelt JPMorgan dat alle drie nieuwe toestellen draadloos kunnen opladen.

grotere batterij

Grotere batterij

JPMorgan verwacht dat de batterij van de iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus een L-vorm heeft. Hierdoor neemt de capaciteit van de batterij met 30 procent toe. Eerder voorspelde de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo dat de capaciteit van de batterij van de iPhone 8 zelfs met ongeveer 50 procent toeneemt.

Het is niet duidelijk hoe betrouwbaar de uitspraken van JPMorgan zijn. Vorige week beweerde de investeringsbank dat Apple de iPhone 8 al tijdens de WWDC lanceert, die op 5 juni van start gaat. Dit lijkt onwaarschijnlijk, want tijdens dit evenement staat alles in het teken van software. Wel zou het kunnen dat Apple dit jaar een Siri-speaker tijdens de WWDC presenteert of zelfs lanceert.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar