Terug naar 'Volgend jaar nieuwe en nóg goedkopere iPad te koop'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Volgend jaar nieuwe en nóg goedkopere iPad te koop'

Door Laura Grootaarts1 december 2017 16:402 min. leestijd1

Het is december en we kunnen al voorzichtig vooruitblikken op wat Apple ons volgend jaar te bieden heeft. De HomePod, Apple’s slimme speaker, die komt er vrijwel zeker – en had er deze maand eigenlijk al moeten zijn. Op een iPhone SE 2 hebben we goede hoop. En nog meer nieuws: mogelijk verschijnt er in 2018 ook een nieuwe en goedkope iPad.

goedkope iPad 2018

Goedkope iPad 2018

Apple heeft de iPad afgelopen maart al een stuk goedkoper gemaakt: de standaard iPad 2017 van 9,7 inch heeft een startprijs van 409 euro. Daarmee is hij zelfs een stuk goedkoper dan de iPad mini, die voor 489 euro over de toonbank gaat. Naar verluidt zou Apple volgend jaar met een nog goedkopere iPad voor de dag komen. De Nederlandse prijs weten we nog niet, maar de Amerikaanse prijs zakt van nu $ 379 naar $ 259.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgens een rapport van Digitimes is dit een zet van Apple om 10 miljoen tablets per jaar te blijven verkopen. Apple zou op deze manier de concurrentie aan gaan met tablets in het goedkopere segment. De nieuwe en goedkope iPad zou in de tweede helft van het jaar in de winkels liggen.

Met de verkoop van iPads is het al jaren weinig florissant gesteld. Consumenten vervangen hun iPad minder snel dan een iPhone en blijven jaren aaneen dezelfde gebruiken. Als-ie dan kapot is, kopen veel mensen geen nieuwe iPad meer omdat ze aan hun iPhone eigenlijk ook wel voldoende hebben.

Zou jij een iPad kopen als de prijs stukken vriendelijker wordt?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
JohnJonnn
Lezer
JohnJonnn

Ja