Terug naar Dit jaar geen Apple event meer
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit jaar geen Apple event meer

Door Laura Grootaarts23 oktober 2017 09:402 min. leestijd0

Het komt waarschijnlijk niet als donderslag bij heldere hemel aangezien het al 23 oktober is, maar Apple organiseert deze maand geen keynote meer. Het is zelfs nog maar de vraag of we dit jaar überhaupt nog een Apple-event mogen verwachten.

Geen Apple event oktober 2017

Een lezer van MacRumors stuurde een mail naar Apple met de vraag of we in oktober nog een event kunnen verwachten. Apple-topman Craig Federighi stuurde een mail terug: ‘Ik denk dat we wel klaar zijn met keynotes voor dit seizoen!’

MacBook Pro met Touch Bar

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Vorig jaar was er wél een Apple-event in oktober. Toen kondigde Apple de MacBook Pro met Touch Bar aan. Dit jaar hebben we onze portie Mac-nieuws al gehad tijdens de WWDC in juni, toen veel Macs vernieuwd werden.

HomePod en iMac Pro in december

Tijdens de WWDC kondigde Apple twee nieuwe producten aan die in december van dit jaar nog moeten verschijnen. De HomePod is een slimme speaker met Siri-integratie – deze is bij verschijnen nog niet direct in Nederland beschikbaar. Ook de iMac Pro, een superkrachtige iMac voor professionele gebruikers, staat voor dan op de planning.

Het verschijnen van deze producten wordt straks waarschijnlijk bekendgemaakt middels een persbericht van Apple. Daarna zullen ze vrij snel in de shop verschijnen. Zo ging het eerder dit jaar bijvoorbeeld ook met de rode iPhone 7. Het is nog niet duidelijk wanneer in december de HomePod en iMac Pro precies verschijnen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar