Terug naar Dit is de meest gedetailleerde iPhone 8 dummy tot nu toe (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit is de meest gedetailleerde iPhone 8 dummy tot nu toe (video)

Door Laura Grootaarts29 juni 2017 11:322 min. leestijd0

Inmiddels zijn er al talloze tekeningen, renders en dummy-modellen van de iPhone 8 voorbij gekomen, maar een nieuwe video met daarin een iPhone 8 dummy overtreft zo’n beetje alles. De doorgaans goed geïnformeerde lekker @onleaks heeft samen met vergelijkingssite TigerMobiles een opvallend filmpje gemaakt: Meet the new iPhone.

iPhone 8 dummy onleaks

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 8 dummy: wel mooi, niks nieuws

Als je het iPhone 8-nieuws de laatste tijd een beetje gevolgd hebt, dan zul je diverse zaken herkennen.Een prachtig scherm dat bijna de complete voorkant van het toestel inneemt – op een kleine inkeping bovenaan na, voor de frontcamera en nog wat andere zaken. De fysieke thuisknop is verdwenen en zit voortaan onder het scherm. En aan de achterzijde van het toestel is een dubbele camera te zien. In tegenstelling tot bij de iPhone 7 Plus, zitten de lenzen ónder in plaats van náást elkaar. En nog altijd is er sprake van een ‘camerabult’: de camera piept iets uit de behuizing iPhone.

Het scherm heeft ongeveer dezelfde grootte als dat van de iPhone 7 Plus, maar omdat er geen rand omheen zit is het toestel in totaliteit niet veel groter dan de iPhone 7. De dummy is 71 mm breed, 144 mm lang en 7,5 mm dik, en ook dat komt overeen met eerdere speculaties. Het toestel is daarmee vergelijkbaar met de iPhone 7 (67,1 mm breed, 138,3 mm lang en 7,1 mm dik).

Informatie direct uit de fabriek

Al met al niks nieuws onder de zon dus, maar het is wel prachtig en met oog voor detail in beeld gebracht. OnLeaks zegt dat het dummy-model gebaseerd is op 3D CAD-modellen rechtstreeks uit de fabriek. Hij geeft aan dat er voor de officiële lancering nog wel zaken kunnen veranderen, maar dan gaat het om kleinigheden. De aankondiging van de iPhone 8 vindt waarschijnlijk plaats in september, tijdens een keynote van Apple. Maar of het toestel dan ook voldoende op voorraad is, is nog maar de vraag …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar