Terug naar Emoji’s schitteren binnenkort op het witte doek in The Emoji Movie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Emoji’s schitteren binnenkort op het witte doek in The Emoji Movie

Door Koen van Ekeren7 april 2017 13:052 min. leestijd0

De immens populaire emoji’s maken een stormachtige ontwikkeling door. Ze domineren niet alleen op onze iPhones, maar de geliefde icoontjes schitteren binnenkort zelfs op het witte doek. Filmstudio Sony Pictures brengt The Emoji Movie uit, een animatiefilm met emoji’s.

Trailer The Emoji Movie

De film is vanaf 9 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Eerder dook er op het officiële Twitter-account van de film de eerste teaser trailer op. Hierdoor krijgen we alvast een idee van wat we van de film kunnen verwachten.

In de film speelt Gene de hoofdrol, een uitbundige emoji die meerdere gezichtsuitdrukkingen heeft. En dat is niet gebruikelijk in de wereld van de emoji’s, waar iedereen doorgaans slechts één emotie kan tonen. Gene wil er alles aan doen om – net als zij – ‘normaal’ te worden.

Daarvoor roept Gene hulp in van zijn beste vriend Hi-5 en codekraker Jailbraik. Zij gaan in een smartphone van een tiener op ontdekkingsreis, waar ze zoeken naar een code die Gene repareert. In het avontuur komen ze langs apps als Spotify, Candy Crush, Instagram en YouTube. De reis verloopt voorspoedig, totdat een groter gevaar de telefoon bedreigt. Hierdoor ligt het lot van alle emoji’s in handen van deze drie vrienden.

Nieuwe emoji’s

We zijn benieuwd of de film over de emoji’s, waarvan er sinds iOS 10.2 een hoop nieuwe zijn, uitloopt tot een bioscoophit. Vorig jaar bracht Sony ook Angry Birds: de film uit, gebaseerd op de gelijknamige app. Deze film trok volle zalen, dus dat belooft in ieder geval veel goeds.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar