Terug naar Eerste Belgische Apple Store in Brussel
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste Belgische Apple Store in Brussel

Door Redactie iCreate5 december 2014 11:052 min. leestijd0

De eerste Apple Store in België opent volgend jaar in Brussel. Apple is op zoek naar personeel, ontdekte iCulture op de vacaturesite van Apple. Uiteraard heeft Apple zelf officieel nog niets bevestigd, maar volgens eerdere geruchten moet de Apple Store eind 2015 openen in een gebouwencomplex dat momenteel in aanbouw is.

Apple Store Brussel

Sinds vandaag heeft Apple vacatures uitstaan voor diverse retailfuncties met als locatie Brussel. Eerder werd op dezelfde manier bekend dat er Apple Stores zouden openen in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Apple Store Brussel vacatures

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

In de vacatures worden geen termijnen genoemd, maar een Belgische krant meldde vorige maand dat de opening eind 2015 zou plaatsvinden. De Apple Store wordt naar verluidt gevestigd op de begane grond van het gebouwencomplex Toison d’Or (de Gulden Vlies). De winkel moet zo’n 1.500 vierkante meter groot geworden en is gelegen op de hoek van het gebouw.

Apple Store Brussel

Gent en Antwerpen

Er gaan al jaren geruchten over de komst van Apple Stores in België. Zo schijnt Apple al jaren interesse hebben in het Oud Postkantoor in Gent en zou er ook een Apple Store worden geopend in Antwerpen. Desondanks zijn er geen concrete aanwijzingen (zoals vacatures) voor de opening van deze winkels. Mogelijk hanteert Apple een vergelijkbare strategie als in Nederland, en volgen Gent en Antwerpen snel nadat de eerste Apple Store in Brussel is geopend.

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar