Terug naar De duurste iPhone X is het populairst
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De duurste iPhone X is het populairst

Door Laura Grootaarts3 oktober 2017 12:022 min. leestijd0

Er wordt volop geklaagd over de prijs van de nieuwe iPhone X. Toch is de iPhone X de populairste iPhone van het moment – en dan ook nog in de meest uitgebreide en duurste versie. Dit blijkt uit onderzoek van RBC Capital Markets.

iPhone X - 6

Populariteit iPhone X

832 personen werden ondervraagd, en 28 procent wil de iPhone X als volgende smartphone. 20 procent wil een iPhone 8 Plus en 17 procent is van plan om een iPhone 8 te kopen. De overige 35 procent wil een oudere iPhone, variërend van een 6 Plus tot een iPhone SE. Het complete overzicht zie je hieronder.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone populariteit 2017

Aan de mensen die voornemens zijn om een iPhone X te kopen, is ook nog gevraagd welk model ze willen hebben. De iPhone X is te koop vanaf 3 november en 43 procent koopt dan het model met 64 GB opslag – dat gaat over de toonbank voor over de toonbank voor een bedrag van 1159 euro. Maar de versie met 256 GB opslag en een prijskaartje van 1329 euro is populairder. Vorig jaar, toen je bij de iPhone 7 (Plus) nog kon kiezen uit drie modellen, was de middelste het populairst. Blijkbaar kiezen mensen dan toch liever voor extra opslag, ongeacht de prijs.

iPhone X populariteit

Nieuwe iPhone X-functies

Aan de deelnemers werd ook nog gevraagd wat ze de fijnste functies van de nieuwe iPhone X vinden. Draadloos opladen wint grandioos, met 46 procent. Face ID gezichtsherkenning staat op een tweede plaats met 24 procent, het aantrekkelijke design staat op nummer 3 met 14 procent.

Lees ook ons dossier over de iPhone X.

https://youtu.be/K4wEI5zhHB0

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar