Terug naar Drake raakt afgeleid door Taylor Swift in nieuwe spot Apple Music
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Drake raakt afgeleid door Taylor Swift in nieuwe spot Apple Music

Door Laura Grootaarts21 november 2016 11:312 min. leestijd0

Apple heeft weer een reclamevideo-uitgebracht in de ‘distractingly good’-campagne voor Apple Music. Dit keer is het de Canadese rapper Drake die wordt afgeleid door het liedje Bad Blood van Taylor Swift. Niet echt handig, want als je tijdens het bankdrukken even niet oplet, kan er van alles verkeerd gaan … Kijk zelf maar:

Drake en Taylor Swift op Apple Music

Eerder dit jaar waren de rollen omgekeerd: toen speelde Taylor Swift een de hoofdrol in een reclame voor Apple Music, terwijl ze al rennend op een loopband luisterde naar muziek van Drake. En ook toen ging het een en ander mis …

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Of de twee artiesten een band hebben met elkaar, zoals het internet de laatste tijd beweert? Daarop moeten we je het antwoord schuldig blijven. Maar zowel Drake als Swift hebben duidelijk een band met Apple.

Het laatste album van Taylor Swift – 1989 – is nog steeds exclusief te streamen via Apple Music. Drakes album Views is het eerste album dat meer dan 1 miljard keer gestreamd is via Apple’s muziekstreamingsdienst. Dit album was in de eerste week na de lancering exclusief te beluisteren via Apple Music. Het album ging vergezeld van een korte film, Please Forgive Me wederom exclusief voor Apple muziek.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar