Terug naar Dit zijn volgens Apple de beste apps en games van 2015
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn volgens Apple de beste apps en games van 2015

Door Laura Grootaarts10 december 2015 09:582 min. leestijd0

Het is weer december, dus tijd voor allerlei jaaroverzichten. Ook Apple doet daaraan mee en heeft bekendgemaakt wat in 2015 de favorieten zijn uit de App Store, iTunes Store en iBooks Store.

App van het jaar 2015

EnlightAirbnb

Voor de iPhone is Enlight uitgeroepen tot App van het jaar. Met Enlight kun je allerlei filters en gereedschappen loslaten op je foto’s en er zo echter kunstwerkjes van maken. Op de iPad gaat Airbnb er met deze titel vandoor: hiermee kun je bijzondere vakantie-accomodaties over de hele wereld huren of je eigen stulpje aanbieden voor verhuur.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple heeft ook nog aangegeven wat de meest innovatieve apps van het jaar zijn. Voor de iPhone is dat de betaal-app TransferWise. Voor de iPad wordt Tandem genoemd, een app waarin je taallessen krijgt van moedertaalsprekers met dezelfde interesses als jij.

Game van het jaar 2015Lara Croft GoPrune

Zoek je een goede game? Dan moet je volgens Apple Lara Croft GO installeren op je iPhone. Voor de iPad is Prune uitgeroepen tot Game van het jaar. Ook in de catergorie games is er aandacht voor innovatie: Dark Echo (iPhone) en Her Story (iPad) worden genoemd tot de meest innovatieve games van het jaar.

Films, muziek en boeken

Behalve apps en games zet Apple ook films, muziek en boeken in het zonnetje. Dit is wat we volgens Apple meoten zien, horen en lezen:

Beste boeken

Beste films

Beste muziek

Apple TV-apps

Wat we jammer vinden, is dat Apple bij de verkiezing van de beste apps van het jaar de Apple TV geheel buiten beschouwing heeft gelaten. Met de nieuwe Apple TV kun je ook apps downloaden. Natuurlijk is het wat kort dag, aangezien de Apple TV pas sinds zeer recent verkrijgbaar is. Maar het wat een mooi moment geweest om de Apple TV-apps in het zonnetje te zetten. Het gaat immers om de toekomst van televisie. Toch, Apple?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar