Terug naar De Volkskrant op je iPad: tien kranten gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De Volkskrant op je iPad: tien kranten gratis

Door Redactie iCreate20 december 2010 12:011 min. leestijd1

Als eerste Nederlandse krant van de Belgische uitgeverij De Persgroep heeft De Volkskrant vanaf vandaag een een iPad-app. Om aan de gratis app te wennen, kun je de eerste tien kranten voor niets downloaden. Daarna kost een doordeweekse Volkskrant € 0,79.

De redactie van iCreate kreeg de Volkskrant-app vorige week al te zien en is positief. De app komt drie soorten Volkskrant-lezers tegemoet, want je kunt op verschillende manieren het nieuws en de achtergronden tot je nemen. Bijvoorbeeld door de digitale krant door te bladeren met exact dezelfde opmaak als de papieren versie.

Live news
Daarnaast kun je van artikel naar artikel bladeren, waarbij alle artikelen los op je scherm verschijnen alsof je een pdf leest. Omdat de krant per definitie het nieuws van gisteren bevat, kun je in de app ook het nieuws van vandaag volgen (onder de knop ‘Live news’).

Verder is het mogelijk om de lettergrootte te wijzigen, foto’s beeldvullend te bekijken en uitleg over de bediening van de app te krijgen. Het downloaden van een krant duurt (afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding) gemiddeld anderhalve minuut. Meer informatie over de iPad-app van de Volkskrant lees je hier.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Hans
Lezer
Hans

Oh oh… Jullie zijn Het Parool vergeten… Sinds zaterdag al op iPad… Ook van de Persgroep.