Terug naar Chinezen knokken om iPad 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Chinezen knokken om iPad 2

Door Redactie iCreate9 mei 2011 14:082 min. leestijd1

In de wachtrij voor de Apple Retail Store in Beijing zijn afgelopen zaterdag vier personen ernstig gewond geraakt. Door de introductie van de iPad 2 en de witte iPhone 4 ontstond er een enorme drukte.

Lange wachtrij
Afgelopen vrijdag was het ook in China eindelijk zover: de iPad 2 en de witte iPhone 4 werden geïntroduceerd in de Apple Retail Stores van Beijing. De Chinezen stonden te trappelen van ongeduld, wat resulteerde in een lange wachtrij voor de winkel. Verliep het wachten aanvankelijk nog vredig, toen scalpers (kopers die Apple-producten voor een hogere prijs doorverkopen) probeerden voor te dringen werd de wachtende menigte ziedend.

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

• Abonnement met inruilgarantie
• Profiteer van lage maandlasten

Stokslagen
Volgens ooggetuigen kwam een buitenlander (mogelijk een Apple-verkoper) naar buiten om de mensen tot bedaring te brengen. In plaats van ze toe te spreken, deelde hij met een stalen buis stokslagen uit. Dit had niet het gewenste effect, waarna de man de winkel in vluchtte en vervolgens de deuren sloot. Toen de security vervolgens weigerde om de naar binnen gevluchte man te volgen bestormde de menigte de Apple Retail Store en probeerden ze binnen te komen door ruiten kapot te slaan. Een aantal mensen raakte gewond door de rondvliegende glasscherven, vier personen belandden met ernstige verwondingen in het ziekenhuis.

Apple zegt niets
Er zijn nog geen officiële meldingen gemaakt van het voorval, alle verhalen zijn gebaseerd op foto’s en ooggetuigenverslagen. Het is dus niet bekend of de slaande man daadwerkelijk een medewerker van Apple was. Wel werd duidelijk dat Apple niet betaalt voor de medische zorg.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ark
Lezer
Ark

Yeah…… Dat is ook opvallend dat dit nou net gebeurt in het land van de goedkope namaakproducten.