Terug naar Budgetmodellen General Motors krijgen als eerste Siri
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Budgetmodellen General Motors krijgen als eerste Siri

Door Redactie iCreate20 juni 2012 09:572 min. leestijd0

De budgetauto’s ‘Spark’ en ‘Sonic’ van autofabrikant General Motors krijgen als één van de eersten Siri ingebouwd. De technologie moet binnen de komende twaalf maanden in deze twee modellen geïntegreerd worden, maar er is nog geen exacte datum genoemd. General Motors is overigens niet de enige die de technologie mag gaan inbouwen: acht andere automerken staan klaar om klanten zo snel mogelijk te laten kennismaken met de ‘Eyes Free’-functie.

Ogen op de weg

Automobilisten moeten hun blik op de weg houden en niet naar hun telefoon turen. Dát is de filosofie achter Eyes Free, dat nieuw is in besturingssysteem iOS 6. De commando’s die je als bestuurder aan Siri kunt geven variëren van het versturen van berichten tot het instellen van herinneringen en zelfs het opstarten van apps. Prima om met de handen aan het stuur en de ogen op de weg een berichtje naar huis te sturen dat je wat later bent en vervolgens een navigatie-app op te starten.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De functie activeren doe je door op een knop op het stuur te drukken, iets dat je vast bekend voorkomt als je al een auto rijdt met een soortgelijke stembesturing.

Andere merken

De andere merken die hebben toegezegd gebruik te gaan maken van de technologie zijn BMW, Mercedes, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Chrysler en Honda. Hoe lang het nog duurt voordat we in Nederland samen met Siri in een auto kunnen stappen, is jammer genoeg nog onbekend.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar