Terug naar Apple's Back to School-actie: gratis Beats koptelefoon
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple's Back to School-actie: gratis Beats koptelefoon

Door Laura Grootaarts15 juni 2016 14:272 min. leestijd0

Goed nieuws voor studenten en mensen die in het onderwijs werken: Apple heeft weer een Back to School-actie. Naast de normale korting die je altijd al krijgt op Apple-producten, geeft Apple je nóg een fijn cadeau, namelijk een Beats draadloze koptelefoon.

Back to school

Gratis Beats hooftelefoon

Koop je een Mac die aan de actie meedoet, dan ontvang je een Beats Solo2 Wireless-koptelefoon. Koop je een iPad of een iPhone, dan ontvang je een Powerbeats2 Wireless-koptelefoon. Bij de iPad of iPhone kun je ook kiezen voor een upgrade: leg je zelf nog 100 euro bij, dan krijg je ook de Beats Solo2 Wireless-koptelefoon. Bekijk de actie van Apple.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Let wel even op: op de actiepagina kom je ook de iPhone SE tegen, maar verderop in het koopproces blijkt dat je daar helemaal geen koptelefoon bij cadeau krijgt. Dus laat je niet op het verkeerde been zetten.

Actievoorwaarden

In aanmerking komen voltijd- of deeltijdstudenten die ingeschreven zijn aan een instelling voor vervolgonderwijs, leerkrachten of stafleden die bij een onderwijsinstelling werken of ouders die namens een studerend kind een aankoop doen.

De actie geldt vanaf vandaag en loopt tot 5 september, zolang de voorraad strekt. De actie is gelding in de online store van Apple en in bepaalde Apple Stores. Lees ook vooral even de kleine lettertjes helemaal onderaan de pagina – dat zijn er overigens nogal veel. Of lees de actievoorwaarden van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar