Terug naar ‘Apple Watch Series 3 krijgt nieuw type touchscreen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 3 krijgt nieuw type touchscreen’

Door Koen van Ekeren22 februari 2017 15:402 min. leestijd0

Veel Apple-liefhebbers kijken reikhalzend uit naar het september-event van Apple, waar waarschijnlijk de iPhone 8 wordt gelanceerd. Maar er is meer om naar uit te zien; Apple onthult dan mogelijk ook de Apple Watch Series 3. Volgens anonieme bronnen van Digitimes krijgt de opvolger van de Apple Watch Series 2 een nieuw type touchscreen.

Apple Watch Series 3, touchscreen, geruchten

De bronnen melden dat Apple de overstap maakt naar een glass-film-scherm. De glass-film bestaat uit één laag glas, terwijl de huidige Apple Watch is voorzien van twee lagen. Welke voordelen de touchscreen voor de gebruiker heeft, is vooralsnog onduidelijk. Het kan zijn dat de Apple Watch daardoor wat platter is.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Geruchten Apple Watch Series 3

Het zijn niet de eerste geruchten over de Apple Watch Series 3. Eerder kwam uit een Chinees rapport naar voren dat de derde generatie Apple Watch wordt geopenbaard in het derde kwartaal van 2017. De hardware van het nieuwe horloge zou grotendeels hetzelfde zijn; de veranderingen zitten vooral in de verbeterde levensduur en efficiëntie van de batterijen.

Nieuwe functies

Toch is het niet uit te sluiten dat de derde generatie Apple Watch een paar interessante nieuwe functies krijgt. Apple bezit een paar patenten die toegepast kunnen worden op de Apple Watch, zoals een identificatiesysteem met hartslagmeter, modulaire banden, een band met haptische feedback en een band met een ingebouwde lader.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar