Terug naar 'Apple Watch 2 heeft grotere accu en dunner scherm' (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple Watch 2 heeft grotere accu en dunner scherm' (video)

Door Laura Grootaarts7 september 2016 10:332 min. leestijd0

De iPhone 7 is vanavond tijdens de keynote hoogstwaarschijnlijk het stralende middelpunt, je zou bijna vergeten dat er nog meer op het programma staat. Zo wordt naar alle waarschijnlijkheid de Apple Watch 2 gepresenteerd. En daarvan is nu een video opgedoken die ons iets opmerkelijks vertelt over het scherm en de batterij van het horloge.

Apple Watch 2

Grotere accu

Op de video gemaakt door Byte is te zien dat de nieuwe Apple Watch 2 een grotere batterij krijgt: 5,1 millimeter dik — beduidend forser dan de 3,95 mm dikke accu van de eerste generatie. De capaciteit van de batterij neemt met ruim 35 procent toe. Misschien zodat je je slimme horloge minder vaak hoeft op te laden, misschien omdat de nieuwe GPS-functie wat meer vergt van de accu – en het een hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Scherm is een slagje dunner

Er is ruimte gecreëerd voor deze grotere batterij door het scherm wat dunner te maken. Het scherm van de Apple Watch 2 wordt waarschijnlijk tussen de 2,12mm en 2,86mm dun. Een stuk dunner dan de Apple Watch van nu, waarvan het scherm tussen de 2,99mm en 3,57mm dik is. Byte ging in de video ook in de weer met de Force Touch-component van het horloge, maar daar is weinig opmerkelijks over te vertellen. Bekijk hieronder de volledige video.

https://youtu.be/npuHeISfo2U

Vanavond keynote Apple

De Apple-keynote begint vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe producten en diensten van Apple? Lees dan ons artikel over het volgen van de keynote.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar