Terug naar Apple Store weer online met iPadnieuwtjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Store weer online met iPadnieuwtjes

Door Redactie iCreate12 maart 2010 17:032 min. leestijd0

Sinds vanmiddag kunnen de Amerikanen een iPad reserveren op de Apple Store. Wereldwijd hielden de Apple Store’s de deuren een paar uur gesloten, ook in de Benelux. Dit blijkt nu een storm in een glas water, geen nieuwe producten of andere nieuwtjes in de eurolanden. De Amerikaanse Store pakt wel uit met extra informatie over de iPad, bij deze een overzicht van de feitjes:

De iPad is echt een magisch apparaat volgens 9to5mac: voordat de Apple Store offline ging prijkte er een mute-knop op de iPad, de knop functioneert nu als screen rotation lock. It’s truly magical.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPad met externe knoppen. Origineel (links) en nieuw (rechts)

De iPad 3G mag dan pas eind april verschijnen, uitgebreide details over het aanschaffen van mobiel internet bij AT&T zijn al wel bekend. De consument hoeft zijn stoel namelijk niet uit, hij koopt het prepaidabonnement op de iPad. Bewapend met een creditcard kan de Amerikaan voor 14,99 dollar per maand 250 mb aan data verplaatsen of voor 29,99 dollar onbeperkt het internet onveilig maken. De iPad houdt je op de hoogte van de downloadstatus en licht je automatisch in als het limiet nadert. Vervolgens kun je extra limiet bijkopen of overstappen naar het onbeperkte abonnement. Deze extra kosten zijn eveneens 14,99 om 29,99 dollar.

Er is ook meer bekend gemaakt over de levertijd van de iPadaccessoires. Het iPad Dock, de iPad Case en de iPad Dock Connector naar VGA Adapter zijn net als de iPad vanaf 3 april beschikbaar. Vanaf half april wordt het iPad Keyboard Dock verzonden, later in de maand gaat de 10W USB Power Adapter op de bus. Vrees niet, bij de iPad wordt een oplader geleverd.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar