Terug naar Apple laat ons langer wachten op de nieuwe iPads
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple laat ons langer wachten op de nieuwe iPads

Door Laura Grootaarts19 januari 2017 16:222 min. leestijd0

Dat er in 2017 drie nieuwe iPads komen, lijkt inmiddels zo goed als zeker. Maar Apple gaat ons langer in spanning houden dan tot nu toe werd aangenomen. Wij twijfelen over de waarheidsgehalte van dit bericht, want waar gaat Apple ons dan tijdens de keynote van dit voorjaar nog mee verrassen?

iPad Pro 9,7

Op zijn vroegst in de herfst

Bronnen binnen de productieketen van Apple bevestigen eerdere berichten over de komst van drie nieuwe iPad-modellen in 2017. Tot nu toe leek het erop dat het drietal tablets dit voorjaar aangekondigd zou worden: tijdens een Apple-keynote in maart. Maar dat lijkt nu hoogst onwaarschijnlijk. Volgens Digitimes (via Cult of Mac) worden de nieuwe iPads niet dit voorjaar aangekondigd, laat staan uitgebracht. We moeten wachten op de tweede helft van het jaar. Het gerucht dat de Apple Pencil 2 deze lente naast de nieuwe iPads gepresenteerd zou gaan worden, staat daarmee direct ook op losse schroeven.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

3 nieuwe iPad Pro-modellen

Apple zou drie nieuwe iPad Pro-modellen voor ons in petto hebben. De opvallendste van het stel is een iPad in een compleet nieuw formaat van tussen de 10 en de 10,5 inch – een ideaal formaat voor de zakelijke markt en het onderwijs. Deze iPad krijgt een randloos ontwerp, wat betekent dat het het eerste iOS-apparaat kan worden waaraan de thuisknop ontbreekt – mogelijk zit deze verwerkt in het scherm. Deze tablet krijgt een A10X-processor. De 12,9-inch iPad Pro wordt vernieuwd en krijgt dezelfde processor. Het 9,7-inch model wordt het budgetmodel met een iets minder snelle chip.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar