Terug naar 'Apple komt dit jaar met drie nieuwe iPhones'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple komt dit jaar met drie nieuwe iPhones'

Door Sven Lamers26 maart 2015 09:272 min. leestijd0

Als we de bronnen van Digitimes mogen geloven, dan zal Apple dit najaar drie nieuwe iPhones lanceren. Naast een iPhone 6s en iPhone 6s Plus is de verwachting dat Apple ook met een iPhone 6c komt. Die zou dan de opvolger zijn van de huidige ‘budget’ iPhone 5c die van plastic is gemaakt en in verschillende kleuren beschikbaar is. Wat de hardware betreft moet de iPhone 6c dezelfde processor als de huidige iPhone 6 krijgen (de A8), evenals NFC-ondersteuning (Apple Pay) en een vingerafdruksensor (Touch ID). Zelfs het nieuwe Force Touch moet de 6c ondersteunen.

iPhone 5c

Nieuwe iPhone 6c

Qua timing zou een nieuwe iPhone 6c dit jaar wel aannemelijk zijn – de 5c werd ook tegelijk met een S-update geïntroduceerd. In plaats van dat het oude model naast het nieuwe werd aangeboden, ontwierp Apple toen een goedkoper, nieuw model met oudere hardware om zo nog meer kopers over de streep te halen.

Bovendien zijn een aantal gebruikers niet blij met de grotere schermen van de 6 en 6 Plus – deze toestellen zijn niet meer zo gemakkelijk met één hand te bedienen. Met een nieuwe 4-inch iPhone zou Apple ook voor deze gebruikers weer een aantrekkelijk model kunnen aanbieden.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Waarschijnlijkheid

Hoe graag we zelf weer een nieuwe 4-inch iPhone zouden willen hebben, we achten dit nieuws van Digitimes als niet erg aannemelijk. De site heeft dan ook geen goede track-record wat geruchten betreft – hier en daar had Digitimes het helemaal mis.

 

 

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar