Terug naar Apple heeft 1 miljard iPhones verkocht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple heeft 1 miljard iPhones verkocht

Door Laura Grootaarts28 juli 2016 09:372 min. leestijd0

Apple heeft vorige week de miljardste iPhone verkocht. Dat heeft Tim Cook gisteren bekendgemaakt tijdens een personeelsbijeenkomst in Cupertino. Het gaat om alle verschillende iPhone-modellen sinds de introductie van het toestel in 2007. Dat betekent dat Apple deze mijlpaal binnen 10 jaar bereikt heeft.

Tim Cook: 1 miljard iPhones verkocht

Misschien heb jij het miljardste toestel?

De miljardste iPhone ging ergens in de laatste week over de toonbank, maar verdere details zijn er niet bekendgemaakt. We weten dus niet waar deze iPhone verkocht is en wie de gelukkige eigenaar van het toestel is. Tim Cook was natuurlijk zo trots als een pauw: ‘De iPhone is een van de belangrijkste, wereldveranderende en succesvolste producten in de geschiedenis. Het is meer dan een constante metgezel, de iPhone is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en maakt veel van wat we gedurende de dag doen mogelijk.’

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Kwartaalcijfers

1 miljard, dat is een getal waar je stijl van achteroverslaat. Toch wordt deze mijlpaal enigszins overschaduwd door de kwartaalcijfers van Apple eerder deze week, want die getallen zijn iets minder imponerend. Alle verkoopcijfers zijn gedaald en de cijfers van de iPhone zijn zelfs met 15 procent gekelderd. Misschien geeft de introductie van de nieuwe iPhone 7 in september weer een nieuwe impuls aan de verkoop – hoewel het er steeds meer op lijkt dat de nieuwe iPhone niet spectaculair veel nieuws te bieden heeft.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar