Terug naar Apple geeft toe: contant betalen mag
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple geeft toe: contant betalen mag

Door Redactie iCreate20 mei 2010 11:102 min. leestijd0

Amerikanen en creditcards, ze zijn net zo onherroepelijk met elkaar verbonden als Nederlanders met fietsen. Het zijn de creditcards die de hoofdrol spelen in een frappant nieuwsbericht uit de Verenigde Staten.

Al sinds de introductie van de iPad accepteren de Apple Stores alleen creditcards als betaalmiddel voor de handheld. Afrekenen met contant geld is er niet bij. Een flinke domper voor een vrouw uit San Francisco die met haar (contante) spaarcentjes een iPad wilde aanschaffen. In de Apple Store kreeg ze echter te horen “sorry, we nemen geen contant geld aan.”

Verbaasd en teleurgesteld verkondigt ze haar verhaal op televisie. Met de legendarische woorden “Mister Jobs, give a sister a break” geschiedt het onmogelijke: Apple past zijn beleid aan. Voortaan mag de iPad worden afgerekend met contant geld. Eind goed, al goed zul je denken. Maar het einde wordt nog beter, Apple beloont haar met een gratis iPad.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Waarom was een creditcard voorheen verplicht? De onofficiële reden was het tegengaan van doorverkoop. Dankzij de creditcard kon de limiet van twee exemplaren per persoon worden gehandhaafd. De officiele reden voor de creditcard-wet was het gelijkmatig kunnen distribueren van iPads, aangezien het aanbod gering is en de vraag hoog. De limiet van 2 iPads per persoon blijft bestaan, Apple registreert de iPads nu direct op je Apple-account.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar