Terug naar Video van 4 seconden laat elke iPhone vastlopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Video van 4 seconden laat elke iPhone vastlopen

Door Laura Grootaarts22 november 2016 13:081 min. leestijd0

Er is een video in de omloop die je iPhone of iPad doet vastlopen. De video brengt gelukkig geen permanente schade toe aan je toestel, maar irritant is het op zijn zachtst gezegd wel. Het probleem doet zich voor bij allerlei verschillende iOS-apparaten.

Video van 4 seconden

Het gaat om een video van amper 4 seconden in mp4-formaat die zich verspreidt via berichtendiensten als WhatsApp en iMessage. Om het te openen, moet je de link openen in Safari. Hieronder zie je een screenshot van de eerste scène uit de video, maar als je die in beeld hebt is het waarschijnlijk al te laat.

Video laat iPhone vastlopenZo’n 15 tot 30 seconden nadat je het filmpje hebt gezien, begint de ellende. Dan zul je merken dat je iPhone steeds trager en uiteindelijk helemaal niet meer reageert. Totdat je niet meer anders kunt dan je iPhone restarten. Daarmee is het probleem verholpen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

We gaan hier natuurlijk niet het linkje naar de betreffende video posten. De video hieronder is wél veilig en hierin is te zien wat er gebeurt als je het filmpje start.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar