Terug naar ‘In 2017 drie nieuwe iPad Pro-modellen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘In 2017 drie nieuwe iPad Pro-modellen’

Door Laura Grootaarts4 oktober 2016 09:432 min. leestijd0

Apple zou van plan zijn om in het voorjaar drie nieuwe iPad Pro-modellen uit te brengen. Vind je de grote iPad Pro van 12,9 inch echt veel te fors en gaat je voorkeur uit naar een iPad formaatje mini? Lees dan vooral even verder.

iPad Pro 9,7

7,9-inch iPad Pro mini

Volgens het Japanse Macotakara (via 9to5Mac) komt er straks een iPad Pro mini van 7,9 inch. Dit kleine model is in alles een iPad Pro: hij wordt uitgerust met 4 speakers en een Smart Connector (waarop je waarschijnlijk een ielig smart keyboardje aan kunt sluiten). Verder heeft de 7,9-inch iPad mini een 12-megapixel iSight-camera, een True Tone-flitser, een True Tone-scherm en ondersteunt het scherm een breed kleurengamma.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

10,1-inch iPad Pro

Al sinds de eerste iPad zijn we gewend aan het formaat van 9,7 inch. Mogelijk groeit de 9,7-inch iPad Pro – die we op dit moment vaak nog de ‘kleine iPad Pro’ noemen – volgend jaar naar 10,1 inch. Deze aanname botst echter wel met een gerucht dat deze zomer de kop opstak, en waarin sprake was van een 10,5-inch iPad.

Vernieuwde 12,9-inch iPad Pro

Het is inmiddels een jaar geleden dat de eerste iPad Pro werd geïntroduceerd. Deze uit de kluiten gewassen iPad Pro kreeg dit voorjaar een kleinere broer, en die overtrof hem in sommige opzichten. Mogelijk krijgt de grote iPad Pro volgend jaar ook deze betere specificaties: een breder kleurengamma, een True Tone-display en een degelijkere camera.

En de koptelefoonaansluiting?

Nu Apple de reguliere koptelefoon-aansluiting heeft laten vervallen op de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, zou je verwachten dat zoiets ook gaat gebeuren bij de iPad. Maar volgens Macotakara hoef je je daarover geen zorgen te maken en blijft de aansluiting op alle iPad Pro-modellen gewoon behouden. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe iPad Pro’s net zoals de nieuwste iPhone een drukgevoelige thuisknop krijgen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar