Terug naar ’12-inch MacBook Air Retina krijgt compleet nieuw design’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

’12-inch MacBook Air Retina krijgt compleet nieuw design’

Door Sven Lamers7 januari 2015 11:442 min. leestijd0

Zoals we eerder al schreven, krijgt de 12-inch MacBook Air Retina waarschijnlijk een compleet nieuw design. Nu zijn eerste details over dit nieuwe ontwerp bekend geworden. De doorgaans goed ingelichte site 9to5Mac heeft op basis van informatie van interne testers bij Apple renders van de nieuwe MacBook Air laten maken.

Concept 12-inch MacBook Air

Nieuw ontwerp

Op de plaatjes is goed te zien wat Apple bij de 12-inch MacBook Air wil aanpassen. Volgens 9to5Mac krijgt het toetsenbordgedeelte van de Air een compleet nieuw design. De speakers zijn boven de toetsen geplaatst zodat het toetsenbord op de hele breedte van de laptop geplaatst kan worden. Daarom verandert Apple ook de afstand tussen letters en tekens, zodat de toetsen iets groter kunnen worden. Natuurlijk heel subtiel en zonder dat Apple-gebruikers aan een nieuw lay-out moeten wennen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Concept 12-inch MacBook Air aansluitingen

Te dun voor aansluitingen

Verder wordt de 12-inch MacBook Air Retina nogmaals dunner dan zijn voorgangers. Specifieke afmetingen levert 9to5Mac niet, maar het wordt gezegd dat de huidige testapparaten slechts twee aansluitingen hebben omdat de laptop zo dun wordt. Voor MagSafe, Thunderbolt en gewone usb-poorten is er geen ruimte – in plaats daarvan is er slechts één USB Type C-aansluiting voor het opladen en aansluiten van externe media en beeldschermen aan de rechterkant. Aan de linkerkant zit de hoofdtelefoonaansluiting. Volgens geruchten moet de MacBook Air deze zomer uitkomen, mogelijk tijdens de WWDC van dit jaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar