Terug naar Op deze website vind je honderden vragen die je Siri kunt stellen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Op deze website vind je honderden vragen die je Siri kunt stellen

Door Laura Grootaarts2 augustus 2016 12:262 min. leestijd0

Siri kennen we natuurlijk al een tijdje van de iPhone, maar is wanneer macOS Sierra straks verschijnt ook te vinden op de Mac. Maar wat voor opdrachten en commando’s kun je de spraakassistent eigenlijk geven? Als je het Siri zelf zou vragen, zou hij je eigenlijk moeten verwijzen naar de website hey-siri.io.
hey-siri.io

Alle vragen die je Siri kunt stellen

Op Hey-Siri.io worden de Siri-commando’s verzameld in een lange lijst. Momenteel zijn er al 447 commando’s in 1117 varianten te vinden. Deze zijn verdeeld over 35 categorieën, zoals Apps & App Store, Music en e-mail. De website is nu beschikbaar in twee talen, Engels en Duits, maar met een beetje basiskennis van die talen kom je al een heel eind. Zelfs als je alles al van Siri denkt te weten, kom je nog best wat verrassende dingen tegen. Zo kun je Siri vragen hoeveel botjes er in de nek van een giraffe zitten. Of vraag hem om de bestanden die je vandaag geopend hebt te tonen. Ook kun je Siri vragen om eens een muntje op te gooien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de commando’s die verzameld zijn in de categorie Funny.

Siri voor iOS en macOS Sierra

Siri is er voor verschillende besturingssystemen en hoewel er sprake is van overlap, verschillen de vragen die je kunt stellen per systeem. Standaard laat de website de commando’s voor iOS zien, maar je kunt ook kiezen voor macOS. Hiervoor klik je rechtsboven op Settings en kies je voor macOS Sierra. De lijst is gebaseerd op de bèta-versie van het nieuwe besturingssysteem en wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Dat gaat vrij rap: een maand terug werd de website geïntroduceerd en toen waren er nog maar honderd commando’s te vinden.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel


https://twitter.com/hey_siri_io/status/750419612190248960

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar