Terug naar ‘iPhone 8 krijgt grotere powerknop met Touch ID’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 8 krijgt grotere powerknop met Touch ID’

Door Laura Grootaarts20 juli 2017 11:522 min. leestijd0

Over Touch ID op de iPhone 8 lijkt inmiddels alles al te zijn gezegd en geschreven. We vatten het even samen. De vingerafdrukscanner wordt verwerkt in het scherm. Of nee: hij verhuist naar de achterkant van de iPhone. En als klap op de vuurpijl: Touch ID verdwijnt compleet en wordt vervangen door gezichtsherkenning. Forbes heeft nu weer een nieuw scenario: Touch ID zit voortaan in de powerknop.

iPhone 8 powerknop Touch ID

Forbes heeft in samenwerking met hoesjesontwerper Nodus concepten gemaakt van de iPhone 8. De renders zijn gebaseerd op CAD-tekeningen van wat het definitieve design zou moeten zijn. Het opvallendste aspect hieraan is de vergrendelknop aan de zijkant van het toestel.

iPhone 8 powerknop Touch ID

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De vergrendelknop is ongeveer twee keer langer dan de huidige variant. Het is iets wat we al eerder tegen zijn gekomen binnen het geruchtencircuit rondom de iPhone 8. Maar de bron van Forbes benadrukt dat dit geen min of meer willekeurige design-keuze is: Touch ID zou geïntegreerd worden in deze knop. Ook eerdere patenten van Apple wijzen in deze richting.

Overige renders

iPhone 8 render

De overige renders van Forbes laten niet veel nieuws zien, maar dat zou in dit stadium ook vreemd zijn. Opnieuw zien we een randloos toestel met edge-to-edge scherm, een inkeping aan de bovenkant van het scherm voor de speaker en het camerasysteem en een verticale dubbele camera. Bekijk alle iPhone 8-renders van Forbes.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar