Terug naar iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu in de Nederlandse winkels
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu in de Nederlandse winkels

Door Koen van Ekeren22 september 2017 09:372 min. leestijd0

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Vanaf 8:00 uur konden de eerste Apple-fanaten hun gloednieuwe toestel ophalen bij één van de Apple Stores. Ook mensen met een pre-order hebben het toestel vandaag in huis.

iPhone 8 Plus

iPhone 8 is nu verkrijgbaar

Bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag was het vanmorgen relatief rustig. Door een nieuw reserveringssysteem hoeven klanten niet rijendik te wachten, maar kunnen ze het toestel op een bepaalde tijd ophalen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 8 is nu verkrijgbaar vanaf 809 euro en bij de 8 Plus begint de prijs vanaf 919 euro. Het toestel is niet het nieuwe vlaggenschip van Apple – dat is de iPhone X – maar de iPhone 8 lijkt goed in de smaak te vallen bij de consumenten.

Dat is niet vreemd; de iPhone 8 heeft een veel voordeligere prijs dan de iPhone X (startprijs 999 euro) en je krijgt veel van dezelfde opties. Zo kan je de iPhone 8 eveneens draadloos opladen via de Qi-standaard en heeft het een TrueTone-scherm. Daarnaast zit de supersnelle A11 Bionic-chip ook in de iPhone 8 verwerkt.

https://www.youtube.com/watch?v=k0DN-BZrM4o

iPhone X

Ga je toch liever voor de revolutionaire iPhone X, die één en al scherm is? Dan moet je nog even geduld hebben; vanaf 27 oktober kun je de iPhone X bestellen en vanaf 3 november ligt hij in de Nederlandse winkels.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar