Terug naar iOS 11 concept met veel moois voor de iPad (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11 concept met veel moois voor de iPad (video)

Door Laura Grootaarts22 mei 2017 11:502 min. leestijd0

Als het om iOS gaat, is het altijd de iPhone die alle aandacht krijgt – terwijl het besturingssysteem net zo goed draait op de iPad. Je ziet dit gegeven ook terug in de iOS 11-concepten die nu meer en meer verschijnen: die worden nagenoeg altijd weergegeven op een iPhone. Maar nu is er ook een iOS 11 concept video met de iPad in de hoofdrol.

OS 11 concept video iPad

iOS 11 concept video iPad

iOS 10 had maar weinig functies die exclusief bedoeld waren voor de iPad. Twee iPad-fans van MacStories hopen dat dat met iOS 11 anders zal zijn, en maakten een video van hun wensenlijstje. Een aantal iPad-only functies die ze bedacht hebben, lijkt ons zeker de moeite waard. Wat dacht je van drag-and-drop tussen verschillende apps? Je sleept hierbij plaatjes, teksten, linkjes, documenten en nog veel meer zo vanuit de ene naar de andere app. En wat te denken van een Finder-achtige structuur van waaruit je toegang hebt tot al je bestanden? Dit en nog veel meer zie je in de onderstaande concept-video:

De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €337 korting!

De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €337 korting!

Maximale korting als je ook internet van Ziggo thuis hebt!

Over exact twee weken weten we meer over iOS 11. Apple geeft dan een keynote die de aftrap vormt voor hun jaarlijkse ontwikkelaars-conferentie, de WWDC. De WWDC staat traditioneel in het teken van software, maar het lijkt erop dat er dit jaar ook ruimte is voor hardware. Zo zouden er onder meer een Siri-speaker en een nieuwe iPad op het programma staan, en is er wellicht nieuws over de Mac. Op maandag 5 juni om 19.00 uur horen we er alles over.

De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar