Terug naar CES 2016: 4 schaamteloze kopietjes van Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CES 2016: 4 schaamteloze kopietjes van Apple

Door Laura Grootaarts8 januari 2016 09:442 min. leestijd0

Op de technologiebeurs CES komen de meest fantastische gadgets voorbij, een fijn voorproefje van wat ons in 2016 allemaal te wachten staat. Maar een aantal fabrikanten moet gedacht hebben: beter goed gejat dan slecht bedacht. De volgende producten gaan er dan ook zeker niet vandoor met de originaliteitsprijs, want het is wel erg duidelijk waar de inspiratie vandaan komt.

LG Gram 15

LG Gram 15

Dit is het paradepaardje van LG. Een superdunne laptop met een scherm van 15 inch. Wat lijkt-ie op de 12-inch Retina MacBook! Niet alleen vanwege het slanke voorkomen, maar vooral door de gouden kleur en het zwarte toetsenbord. Zelfs de productfoto’s doen denken aan die van Apple:MacBook 12 inch

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Lenovo Yoga 900s

Hij is dunner dan de MacBook en een stuk flexibeler, je kunt er zo ongeveer mee origamiën. Toch heeft ook Lenovo goed naar Apple gekeken. En niet alleen naar de MacBooks zelf, maar vooral naar het bijbehorende promotiemateriaal.

Lenovo Yoga 900SSwiss Alp Watch

Swiss Alp Watch

Dit is een oerdegelijk Zwitsers horloge van de oude stempel. De fabrikant drijft een beetje de spot met de Apple Watch en dit horloge biedt dus geen gimmicks als hartslagmeters of berichten-apps. Updaten is niet nodig en de Alp Watch hoeft ook niet avond aan avond aan het infuus. Maar voor de rest lijkt dit horloge ontzettend veel op de Apple Watch en ook over de naam zou je zomaar kunnen struikelen. Qua prijs zit je trouwens beter bij Apple, want de Swiss Alp kost $ 25.000. Het horloge heeft 1 functie: het laat je zien hoe laat het is.

Samsung TV

De interface van de Samsung TV is helemaal nieuw en fris, daar is vast lang over nagedacht. Of toch niet? Zoek de drie verschillen met tvOS dat draait op de nieuwste Apple TV:Lees ook ons artikel 5 opmerkelijke gadgets van techbeurs CES.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar