Terug naar Apple steunt goede doelen samen met medewerkers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple steunt goede doelen samen met medewerkers

Door Redactie iCreate9 september 2011 10:382 min. leestijd0

Tim Cook heeft een programma gelanceerd waarin Apple giften van medewerkers aan goede doelen verdubbelt, tot 10.000 dollar per jaar per medewerker. Voor iedere dollar die de medewerkers aan een goed doel geven, legt Apple er dus één bij. Dat meldt MacRumors.

Wereldwijd programma

In eerste instantie wordt het programma gelanceerd in Amerika, maar volgens Cooks e-mail aan de medewerkers wordt het de komende tijd ook in andere landen gelanceerd. Tim Cook schrijft:

‘We zijn allemaal erg geïnspireerd door de gulheid van onze medewerkers, die teruggeven aan de maatschappij. Dit programma gaat helpen om die individuele giften nog meer impact te laten hebben.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

‘Iedereen bedankt voor het harde werken, zowel bij Apple als in het leven van andere mensen. Ik ben heel erg trots dat ik onderdeel ben van dit team.’

Apple staat niet echt bekend als een bedrijf dat veel aan goede doelen doneert, maar bij grote rampen laat Apple toch nooit verstek gaan. Na 11 september doneerde Apple geld en iBooks (de Macs, niet de digitale boeken) aan families van overleden reddingswerkers. Ook bij andere maatschappelijke kwesties, zoals het homohuwelijk in Californië, laat Apple regelmatig van zich horen. Ook heeft Apple veel producten verkocht voor de (RED)-campagne tegen aids.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar