Terug naar Apple registreert onder meer Apple.car
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple registreert onder meer Apple.car

Door Laura Grootaarts9 januari 2016 16:392 min. leestijd0

Wordt 2016 dan toch eindelijk het jaar van de Apple Car? Het zou zomaar kunnen. Apple heeft in ieder geval drie domeinnamen geregistreerd die te maken hebben met auto’s.

Drie domeinnamen

Via Whois kun je de status van een url opzoeken. MacRumors ontdekte zo dat Apple in december drie domeinnamen heeft geregistreerd, via het mailadres domains@apple.com. Het gaat om de volgende url’s:

De drie webadressen zijn nu nog niet actief, maar bieden al volop gelegenheid tot speculatie. Want waar gaat Apple deze drie websites voor gebruiken?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

We hopen natuurlijk dat we hier straks alles kunnen lezen over de Apple Car: een elektrische auto waar al tijden volop geruchten over zijn. Apple zou honderden experts in dienst hebben die in het geniep aan deze zelfrijdende auto werken. Die verhalen doen sinds begin vorig jaar de ronde. Medewerkers van onder meer Tesla zouden massaal de overstap naar Apple hebben gewaagd.

Apple CarPlay

Pioneer Apple CarPlay

Maar misschien lopen we te hard van stapel. De websites kunnen natuurlijk ook betrekking hebben op Apple CarPlay. Dit is een systeem waarbij de iPhone wordt geïntegreerd in de auto. CarPlay is momenteel al in een beperkt aantal auto’s te gebruiken. Naar verwachting is CarPlay dit jaar in steeds meer auto’s beschikbaar, niet gek dus dat daar online meer aandacht aan wordt besteed.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar