Terug naar Amerikanen kunnen nu geld opnemen met Apple Pay
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Amerikanen kunnen nu geld opnemen met Apple Pay

Door Laura Grootaarts21 juni 2016 14:372 min. leestijd0

In Nederland kunnen we nog bitter weinig met Apple Pay, maar in Amerika zijn ze ondertussen wéér een stap verder. Bij sommige pinautomaten van Bank of America kun je sinds kort geld opnemen met Apple Pay. Bank of America is de op één na grootste bank in de Verenigde Staten.

Zo werkt pinnen met Apple Pay

Nog niet alle pinautomaten zijn klaar voor Apple Pay, maar de bank zorgt ervoor dat steeds meer nieuwe apparaten er wel mee uit de voeten kunnen. Die automaten hebben een NFC-lezer en zijn herkenbaar aan het symbool voor contactloos betalen. Vreemd genoeg moet er nog wel een pincode worden ingevoerd. Amerikanen die bij de betreffende geldautomaten contanten willen opnemen met Apple Pay, moeten eerst hun Bank of America-creditcard uploaden in de app Wallet. Met passen van andere banken werkt het sowieso niet.

Apple Pay Bank of America

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Apple Pay in Nederland?

Apple Pay maakt het mogelijk om in onder meer winkels en restaurants contactloos te betalen met je iPhone 6(s) of je Apple Watch. Als straks macOS Sierra verschijnt, is het ook mogelijk om met Apple Pay te betalen in webshops. In Nederland is het betaalsysteem nog niet van de grond gekomen. Kort geleden beweerde Apple dat Apple Pay op korte termijn beschikbaar moet zijn op de belangrijkste Apple-markten in Europa en Azië, dus dat belooft wel wat voor de toekomst.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar