Terug naar 'iPod nano krijgt een camera'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPod nano krijgt een camera'

Door Redactie iCreate11 mei 2011 11:131 min. leestijd4

De zevende generatie iPod nano zal waarschijnlijk weer een camera krijgen. Op de Taiwanese site Apple.Pro is een namelijk een foto gepubliceerd van een nano met aan de achterzijde een opening voor een camera. Volgens Apple.Pro betreft het hier een camera van 1.3 megapixels.

Camera
Begin april publiceerde Apple.Pro al een foto van de behuizing van de nieuwe iPod nano, die deed vermoeden dat de volgende generatie wel eens een camera zou kunnen krijgen. Waar de camera eerder het veld moest ruimen voor het multitouchscherm voor de zesde generatie iPod, lijkt deze nu dus klaar voor een comeback.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Geen clip
Een camera zal wel ten koste gaan van de bevestigingsclip op de achterkant van de nano, schrijft Mac Rumors. Deze clip zou namelijk de lens bedekken. Het verdwijnen van de clip zou een gemis zijn voor sporters; de iPod nano is namelijk een gewild accessoire om tijdens het sporten aan kleding te dragen.

Wat zie jij liever: een camera of een clip?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Daan Jeuken
Lezer
Daan Jeuken

Volgens mij zit die clip er nog wel gewoon. Ik zie rechts op die donkergroene iPod nog gewoon hetzelfde randje als dat van de clip van de oude lichtgroene iPod. Ik denk dus dat de camera gewoon in de clip is geïntegreerd. Ik zou het ook vreemd vinden als ze die clip nu alweer zouden ditchen.

Harry
Lezer
Harry

Een camera is leuk, maar op zo’n klein apparaatje denk ik niet dat het veel gebruikt zal worden. Ik denk toch idd ook dat als Apple er een camera in bouwt, die in de clip zal zitten. Als ik zou moeten kiezen zou ik liever de clip hebben.

Lars
Lezer
Lars

Ik denk dat het dom zou zijn als ze die clip eraf halen, ik heb hem ook aan m’n moeder gegeven voor kerst en die gebruikt die clip elke dag. Ik denk niet dat het een goede zet zou zijn als ze de clip vervangen door een camera.

Sean
Lezer
Sean

zo een touch screen model is leuk, maar toch merk ik dat veel mensen het clickweel missen… ik denk dat ze daar weer op gaan terugstappen, aangezien de iPod Shuffle ook een clip heeft.