Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Opdrachten: veel leuker dan je denkt!

In het najaar van 2021 verscheen macOS Monterey. Met een hoop nieuwe functies, verbeteringen en zelfs een compleet nieuwe Apple-app: Opdrachten. Maak je op dit moment nog geen gebruik van Opdrachten? Dan is het misschien tijd om dat vanaf nu wél te gaan doen. In deze feature laten we je onder meer zien waar je de beste kant-en-klare opdrachten kunt vinden, hoe je met losse bouwstenen je eigen opdrachten samenstelt en hoe je de opdrachten op verschillende manieren in gang zet. Eén ding is zeker: je verhoogt hiermee je productiviteit, en het is nog leuk ook. Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek alles van de nieuwe Apple-app: Opdrachten.

Email-adres:

Behalve de feature over de nieuwe-app Opdrachten, ontvang je van ons de wekelijkse Lunchbreak nieuwsbrief en af toe een aanbieding. Je kunt je altijd weer hiervoor afmelden.

iCreate

iCreate is hét platform voor de Apple-liefhebber. Heb je een iPhone, iPad, Mac of ander Apple-product? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor handige tips en uitgebreide workshops. iCreate is er voor de beginnende tot de meer gevorderde gebruiker. Door de stapsgewijze aanpak kun je op je eigen niveau aan de slag met iOS, macOS en meer.