Terug naar Dit presenteerde Apple níét op het Event (en dit zit er dus nog aan te komen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit presenteerde Apple níét op het Event (en dit zit er dus nog aan te komen)

Door Koen van Ekeren29 maart 2018 16:192 min. leestijd0

Hoewel Apple in de uitnodiging benadrukte dat het dinsdag om een educatief evenement ging, waren sommige Apple-liefhebbers na afloop lichtelijk teleurgesteld. Want inderdaad: er waren heel wat producten (en software) die een kans hadden om de keynote te halen – maar uiteindelijk niet genoemd werden.

Apple-producten

Nieuwe Apple-producten in 2018

Dinsdag vond het eerste Apple Event van 2018 plaats, op de Lande Tech College Prep High School in Chicago. De nieuwe 9,7-inch iPad en het goedkope Apple Pencil-alternatief waren de grootste aankondigingen. Maar er waren nog heel wat producten die Chicago niet haalden:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1. Goedkope MacBook (Air)

Het lijkt er sterk op dat Apple op korte termijn een betaalbare MacBook op de markt brengt. Het evenement in Chicago leek het ideale podium voor de onthulling van het instap-model, maar Apple kreeg beoogde opvolger van de MacBook Air niet op tijd klaar.

Het is waarschijnlijk dat Apple de MacBook op korte termijn via een persbericht aankondigt. Op eenzelfde manier onthulde Apple in het verleden ook updates van de MacBook, MacBook Air en MacBook Pro.

2. iPhone SE 2

video iPhone SE 2 concept

Ook de opvolger van de iPhone SE had zomaar gepresenteerd kunnen worden tijdens het Apple Event in Chicago. De afgelopen maanden kwam een geruchtenmolen rondom de iPhone SE 2 op gang, die al in de eerste helft van 2018 in de verkoop zou moeten gaan.

Het educatieve evenement haalde hij dus niet, maar volgens een Japanse nieuwssite debuteert de iPhone SE 2 op 4 juni tijdens WWDC 2018.

3. AirPower

Apple repte geen woord over zijn nieuwe draadloze oplaadmat: AirPower. Het had goed gekund dat Apple de AirPower dinsdag presenteerde, want volgens verschillende media zou de AirPower eind maart zijn debuut maken. Waarschijnlijk maakt Apple hier binnenkort melding van via een persbericht.

4. Een iPhone X in een nieuwe kleur

gouden iPhone X

Vorig jaar bracht Apple eind maart een speciale rode iPhone 7 (Plus) uit. Analist Jun Zhang van Rosenblatt verwacht dit voorjaar een rode iPhone 7 of iPhone X, terwijl Ben Geskin rekent op een (rosé)gouden iPhone X. Als Apple inderdaad van plan is om een speciale kleur aan de iPhone X toe te voegen, kondigt het dit waarschijnlijk ook aan in een persbericht.

5. iOS 11.3

Op elk moment kan Apple iOS 11.3 uitbrengen, een relatief grote tussentijdse update voor de iPhone en iPad. Voor de nieuwste iPad is de versie al vrijgegeven en het is erg waarschijnlijk dat het besturingssysteem binnen een paar dagen voor iedereen beschikbaar is.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar