Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

'Nieuwe iPhone SE 2 verschijnt in de eerste helft van dit jaar'

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE


Lees verder na de advertentie

Apple zou van plan zijn om dit jaar een tweede generatie iPhone SE uit te brengen. Dat blijkt uit een nieuw rapport van marktonderzoeksbureau TrendForce, zo meldt MacRumors.

iPhone SE 2 in de eerst helft van het jaar

De originele iPhone SE verscheen in het voorjaar van 2016 en heeft sindsdien geen echte update meer gehad – vorig jaar werd alleen nog de opslagcapaciteit uitgebreid. De Taiwanese Apple-leverancier Wistron zou de nieuwe iPhone SE 2 in elkaar zetten en het toestel zou in de eerste helft van 2018 in de verkoop moeten gaan.

iPhone SE 2 in 2018

We weten nog helemaal niets over de specs van het nieuwe toestel. De eerste SE heeft de hardware van de iPhone 6s, die toen nog maar net uit was. Het zou dus zomaar kunnen dat de iPhone SE 2 wat fijne functies overneemt van de iPhone X. Eerder ging een concept-maker al met dit idee aan de slag.

En nog drie andere iPhone-modellen in 2018


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

TrendForce verwacht naast de iPhone SE 2 drie nieuwe iPhones. Een grotere iPhone X Plus, een tweede generatie iPhone X –beide voorzien van een amoled-scherm – en een 6,1-inch iPhone met lcd-scherm. De toestellen zouden beschikken over meer geheugen en Apple zou hard werken aan een verbeterde versie van Face ID. Naar verwachting kiezen andere merken juist voor een vingerafdrukscanner, in veel gevallen verwerkt onder het scherm.