Terug naar 'Apple brengt op korte termijn een gouden iPhone X uit'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple brengt op korte termijn een gouden iPhone X uit'

Door Koen van Ekeren20 maart 2018 09:532 min. leestijd0

Nu is de iPhone X er nog alleen in het zilver of spacegrijs, maar straks kun je hem mogelijk in een speciale kleur krijgen. Volgens Apple-lekker Benjamin Geskin is Apple gestart met de productie van een gouden iPhone X.

gouden iPhone X

Gouden iPhone X

Dit meldt hij maandag op Twitter. De grafisch ontwerper stond aanvankelijk bekend om zijn iPhone-renders, maar bewees in het afgelopen jaar dicht bij het Apple-vuur te zitten. Hij was bijvoorbeeld de eerste die foto’s van een iPhone X-dummy publiceerden, die later zeer nauwkeurig bleken te zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is niet voor het eerst dat de kleur goud in verband wordt gebracht met de iPhone X. Al voor de lancering van Apple’s vlaggenschip waren er hardnekkige geruchten over een iPhone X in het Blush Gold, een kopergouden tint. Door productieproblemen was Apple echter genoodzaakt de releasedatum uit te stellen, meldde KGI in september.

Volgens Geskin heeft Apple de productie van het gouden toestel nu hervat, met D21A als codenaam. In zijn tweet zijn een gouden iPhone X-dummy en SIM-lade te zien. Deze foto’s lekte hij eerder voor de lancering van de september-keynote. In een latere tweet houdt hij nog wel een slag om de arm en stelt hij dat Apple nog van gedachten kan veranderen.

Keynote

Op dit moment is de iPhone X alleen in het zilver en spacegrijs verkrijgbaar. Tot nu toe lijkt de iPhone X-verkoop tegen te vallen. Met een derde kleuroptie hoopt Apple de verkoop een nieuwe stimulans te geven.

Als Apple inderdaad van plan is om een gouden iPhone X uit te brengen, kan het goed zijn dat deze tijdens één van de aankomende Apple-evenementen wordt aangekondigd. De eerste is op 27 maart, maar de verwachting is dat Apple zich hierbij richt op onderwijs. Op 4 juni volgt WWDC. Deze conferentie staat doorgaans in het teken van software, maar we verwachten dit jaar ook nieuwe hardware.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar